Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Un român a fost arestat în Cambodgia: Este suspectat pentru trafic cu cocaină

Un român a fost arestat în Cambodgia: Este suspectat pentru trafic cu cocaină

Un articol de: |

Un român a fost arestat în Cambodgia, miercuri, în timp ce avea asupra sa 3,5 kilograme de cocaină. Potrivit Cambodia Daily, bărbatul este suspectat că plănuia să transporte drogurile spre Thailanda.

Potrivit lui Um Amara, adjunctul șefului poliției, Șerban Rareș Cadri de 38 ani a fost arestat după ce a coborât de la bordul unei curse care venea din Brazilia, cu escală la Singapore, înainte de a ateriza la Siem Reap.

Se pare că autoritățile cambodgiene au fost informate cu privire la sosirea lui Cadri. Drogurile au fost găsite înfășurate în plastic și fir de cupru. Ele au fost ascunse într-un convertor de energie în bagaj.

"După ce l-am percheziţionat pe suspect, am găsit 3,5 kilograme de cocaină înăuntrul unui convertor înfăşurat în fire de cupru, într-o pungă de plastic”, a declarat directorul serviciilor vamale de pe aeroport, Ang Sokhinou, care susține că suspectul intenționa să ia un taxi până la Poipet, frontiera cu Thailanda.

Citeşte mai multe despre:   roman arestat,   cambodgia,   suspectat de trafic de cocaina
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe