Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Un român a fost condamnat la închisoare PE VIAȚĂ în Cambodgia

Un român a fost condamnat la închisoare PE VIAȚĂ în Cambodgia

Un articol de: |
Foto: Odisha Sun Times Externe

Un cetățean român a fost condamnat de un tribunal din Cambodgia la închisoare pe viață pentru trafic de droguri, informează Xinhua. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în cel mult o lună.

Adrian Călin Varadi, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat pe 14 august 2016, pe aeroportul Phnom Penh. El venea din Brazilia și avea asupra sa, ascunse în bagaj, 4,96 de kilograme de cocaină.

Citește și: Un rus și-a construit un costum de Iron Man și și-a transformat locuința într-un depozit de arme pentru a scăpa de bănci (FOTO)Andra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratCINE-I FRAIERUL? A pretins că e șeful CIA și a obținut ACCES LA OPERAŢIUNI SECRETE. La doar 15 ani... "Am devenit din ce în ce mai iritat de cât de CORUPT este guvernul american"

În acest caz a fost arestat și un cetățean nigerian. Acesta aștepta într-o cameră de hotel să-i fie predate drogurile, pe care urma să le ducă în Thailanda.

În timpul procesului, românul și-a recunoscut vinovăția, în vreme ce nigerianul a afirmat că nu știa că în pachetul pe care urma să îl primească se aflau droguri.
 

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe