Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Un român care transporta 24 de imigranți într-o camionetă a fost arestat în Austria

Un român care transporta 24 de imigranți într-o camionetă a fost arestat în Austria

Un articol de: |

Un român a fost arestat în Austria după ce a fost prins de poliţie că transporta 24 de imigranţi într-o camionetă.  Poliţia austriacă descrie această camionetă ca o "închisoare pe roţi, potrivit ediției online a publicaţiei Le Soir, citată de Mediafax.

"Vehiculul transporta 24 de minori afgani, majoritatea de aproximativ 16 sau 17 ani. Ei erau înghesuiţi în acest vehicul periculos ca obiectele, îngrămădiţi unii peste alţii într-un spaţiu mic", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Şoferul român al camionetei, care a fugit atunci când vehiculul său a fost controlat de poliţie la Viena, a fost prins şi arestat.

"Geamurile şi uşile laterale fuseseră blocate, un grilaj era plasat pe interiorul geamurilor, care erau vopsite în negru. Prin exterior, uşile aveau lacăt. Era ca o închisoare pe roţi", a adăugat el.

Poliţia austriacă a înmulţit controalele rutiere pentru a anihila reţelele de traficanţi de persoane, după ce săptămâna trecută 71 de cadavre ale unor refugiaţi au fost descoperite într-un camion frigorific.

Citeşte mai multe despre:   Austria,   român,   imigranti,   arestari,   camioneta,   criza imigrantilor,   Europa
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe