Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Un student de la Harvard, inculpat pentru alertă falsă cu bombă în campus

Un student de la Harvard, inculpat pentru alertă falsă cu bombă în campus

Un articol de: |
Foto: thecrimson.com Externe

Un student de la universitatea americană Harvard a fost inculpat pentru că a lansat în luna decembrie o alertă falsă cu bombă în campus, fiind perturbate examenele în urma evacuării, informează bloomberg.com.

Eldo Kim, în vârstă de 21 de ani, este acuzat că a trimis prin e-mail un mesaj către poliţia universităţii, publicaţia acesteia şi conducerea instituţiei.

Acest mesaj a fost primit cu o jumătate de oră înainte de începerea unui examen la care Eldo Kim urma să se prezinte, iar în el se arăta că au fost plasate bombe în patru clădiri din campus. "Grăbiţi-vă, vor exploda în curând", avertiza el.

În pofida acestei inculpări, tânărul ar putea să nu fie judecat vreodată, deoarece Guvernul a solicitat o amânare de 18 luni, o peroadă în care Eldo Kim să urmeze un program care include "un arest la domiciliu timp de patru luni, rambursarea cheltuielilor agenţiilor care au fost mobilizate din cauza alertei false cu bombă a lui Kim şi 750 de ore de muncă de interes general", a anunţat procurorul Carmen M. Ortiz, citat într-un comunicat.

Eldo Kim "a acceptat, de asemenea, să prezinte scuze în mod public", a adăugat ea, precizând că, dacă tânărul respectă acest program, va evita un proces.

Citeşte mai multe despre:   harvard,   student inculpat,   alerta falsa cu bomba
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe