Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Ungaria a început planificarea traseului gardului care va fi construit la graniţa cu România

Ungaria a început planificarea traseului gardului care va fi construit la graniţa cu România

Un articol de: |

Specialiștii armatei ungare, topografi și ingineri, au început planificarea traseului gardului care va fi construit la graniţa cu România, în prelungirea celui de la graniţa cu Serbia.

Astfel, potrivit Reuters, aceștia au fost văzuți miercuri planificând traseul gardului. Circa zece polițiști și militari se aflau de asemenea la fața locului.

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a anunțat, marți, că oficialii de la Budapesta au în vedere construirea unui gard și la granița cu România.

Ungaria și-a închis deja punctual de trecere de la granița cu Serbia.

''Am luat decizia de a începe lucrările pregătitoare pentru construirea unui gard începând de la granița ungaro-sârbo-română pe o lungime rezonabilă, în eventualitatea mutării presiunii migraționiste în direcția României'', a spus șeful diplomației ungare.

Ulterior, Ponta a spus că anumiți lideri maghiari trebuie ținuți închiși, iar prin gardurile pe care le construiește, Ungaria “se scoate din Europa”.

În replică, Peter Szijjarto a spus că "Ponta și-a pierdut autocontrolul prin unele afirmații iraționale și jicnește cu asta întreaga Ungarie". (Detalii AICI și AICI).

Citeşte mai multe despre:   gard,   Romania,   specialisti,   Ungaria
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe