Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Vasul de croazieră la bordul căruia este o suspectă de Ebola nu a fost primit în Mexic şi Belize

Vasul de croazieră la bordul căruia este o suspectă de Ebola nu a fost primit în Mexic şi Belize

Un articol de: |
Foto: nydailynews.com Externe

Autorităţile din Belize şi din Mexic nu au permis intrarea în porturi a vasului de croazieră american la bordul căruia este o pasageră care a gestionat mostre cu Ebola.

Autorităţile mexicane nu au permis staţionarea navei Carnival Magic în largul Portului Cozumel, a comunicat compania de croaziere Carnival.

Paza de coastă din Belize a anunţat că nu va permite intrarea vasului de croazieră în niciun port.

În acest context, vasul de croazieră urmează să revină în portul Galveston, Texas, de unde a plecat duminică, relatează The Washington Post.

La bordul navei Carnival Magic, aflată în Caraibe, este o asistentă medicală din Dallas care a gestionat mostre ale unui pacient bolnav de Ebola. Asistenta medicală a plecat în croazieră din Galveston (Texas), pe 12 octombrie.

Centrul american pentru Controlul şi Prevenirea Epidemiilor (CDC) a dat asigurări că asistenta nu a avut contacte directe cu pacientul liberian Thomas Eric Duncan, decedat de Ebola în Texas, dar a manipulat mostre de analize ale acestuia. Angajata nu prezintă simptome de Ebola.

Vasul de croazieră Carnival Magic este în croazieră în Caraibe şi are aproximativ 4.000 de pasageri şi peste 1.000 de membri ai echipajului.

Citeşte mai multe despre:   Belize,   Mexic,   ebola,   croaziera
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe