Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Vicepremier bulgar: Admiterea Bulgariei şi României în Schengen este esențială pentru depăşirea crizei imigranţilor

Vicepremier bulgar: Admiterea Bulgariei şi României în Schengen este esențială pentru depăşirea crizei imigranţilor

Un articol de: |
Foto: thenews.pl Externe

Vicepremierul bulgar Meglena Kuneva a declarat că admiterea Bulgariei și României la Spațiul Schengen este necesară în vederea soluționării crizei imigranților, informează site-ul novinite.com.

"Admiterea Bulgariei şi României în sistemul de liberă circulaţie Schengen este parte a ecuaţiei securităţii comune a Uniunii Europene", a declarat Meglena Kuneva.

”Fiind expusă valurilor de refugiaţi, dar şi ţară de tranzit în acelaşi timp, Bulgaria este foarte interesată să existe o politică la nivelul UE şi să adere la Zona Schengen”, a mai susținut vicepremierul bulgar.

Aceasta a mai afirmat că aderarea la Schengen este cu atât mai relevantă acum, când se discută despre măsura în care frontierele externe ale Uniunii Europene sunt sigure.

Citeşte mai multe despre:   Bulgaria,   Romania,   Schengen,   imigranti,   refugiati,   Meglena Kuneva
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe