Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Allview oferă o alternativă la Chromecast: Allview Smart Two View transformă orice televizor în Smart TV

Allview oferă o alternativă la Chromecast: Allview Smart Two View transformă orice televizor în Smart TV

Un articol de: |

Românii de la Allview se iau la trântă cu gigantul Google! Braşovenii noştri vin cu o alternativă la de-acum celebrul Chromecast, dispozitivul mai mic decât o brichetă care transformă orice televizor cu port HDMI în Smart TV, scriu junaliştii de la Adevărul.

Allview Smart Two View, dongle-ul românesc, se conectează la televizor, permiţând apoi ca întreg conţinutul redat pe tableta sau smartphone-ul asociate device-ului să fie automat preluate, atât video cât şi audio, de televizor. Conectarea se face printr-o aplicaţie specială dezvoltată de braşoveni, numită AllClick.

Din păcate, momentan aceasta este disponibilă numai pentru smartphone-ul H2 Qubo, tableta Viva H8 şi smartphone-ul V1 Viper. Totuşi, producătorii braşoveni ne asigură că aceasta va fi disponibilă, în viitorul apropiat, pentru mai multe terminale cu Android, iar dongle-ul Smart 2 View va fi şi el vândut separat.

Citeşte mai multe despre:   Allview,   Allview Smart Two View,   allclick,   chromecast
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 High-Tech