Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Apple pregătește lansarea iPhone5 pe 12 septembrie: Noul smartphone va avea un design schimbat

Apple pregătește lansarea iPhone5 pe 12 septembrie: Noul smartphone va avea un design schimbat

Un articol de: |
Foto: dotcominfoway.com High-Tech

Se pare că Apple plănuiește să prezinte noul iPhone, iPhone 5, în cadrul unui eveniment organizat pe 12 septembrie, ca apoi să îl lanseze pe piață câteva zile mai târziu, pe 21 septembrie, conform unor surse.

iMore a aflat de la aceleași surse că iPad mini va fi prezentat în cadrul aceluiași eveniment, precum și iPod nano. Data lansării iPad mini nu se cunoaște încă, dar este posibil să fie aceeași ca a iPhone-ului. De asemenea, s-ar putea ca și noul iPod touch să apară pe 12 septembrie, însă nu există informații foarte sigure despre acesta.

Apple menține întotdeauna secretul asupra caracteristicilor noilor sale produse, dar s-a aflat că iPhone 5 va fi mai subțire și va avea un ecran mai mare, aceasta fiind prima schimbare de design de la introducerea în 2010 a modelului iPhone 4.

Citeşte mai multe despre:   apple,   iPhone 5,   iPhone 4,   smartphone,   lansare,   zvonuri,   ipad mini,   ipod nano,   iPod touch,   prezentare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 High-Tech