Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Bill Gates susține carnea creată in vitro: Trebuie să producem carne fără să distrugem resursele

Bill Gates susține carnea creată in vitro: Trebuie să producem carne fără să distrugem resursele

Un articol de: |

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, s-a declarat un susținător al cărnii create în laborator, spunând că singura șansa pentru populația tot mai mare a globului este o eficientizare în ceea ce privește producția de hrană.

Miliardarul american consideră că vor fi de succes înlocuitorii vegetali de canre.

El a investit în Hampton Farms pentru a crea plante bogate în proteine care să înlocuiască ouăle şi laudă demersurile făcute de cei de la Beyond Meat pentru înlocuitorii lor de carne, scrie Daily Tech.

„Pe scurt, nu există nicio cale prin care să putem produce carne [prin metoda clasică] pentru 9 miliarde de oameni. De asemenea, nu le putem cere tuturor să devină vegetarieni. Avem nevoie de mai multe opţiuni de a produce carne fără să distrugem resursele“, a spus Bill Gates, cofondator Microsoft.

Primul burger din lume creat integral în laborator a fost prezentat și degustat, luni, în cadrul unei conferințe organizate la Londra. (Detalii AICI)

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 High-Tech