Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech CEO-ul RIM spune că BlackBerry va reveni și va fi mai bun ca oricând, dar recunoaște că are și un Samsung Galaxy S III

CEO-ul RIM spune că BlackBerry va reveni și va fi mai bun ca oricând, dar recunoaște că are și un Samsung Galaxy S III

Un articol de: |
Foto: Pocket-lint.com High-Tech

CEO-ul Research In Motion (RIM) Thorsten Heins a explicat de ce compania sa a amânat lansarea platformei BlackBerry 10 pentru anul 2013 și a admis apoi că în prezent și el folosește un Samsung Galaxy S III, relatează Pocket-lint.com. După agitația ultimelor săptămâni Heins a declarat pentru site-ul CIO.com că decizia de a amâna lansarea platformei BlackBerry 10 a fost cea potrivită.

”Puteam să mă încadrez în program dacă făceam sacrificii în privința calității și a stabilității platformei. Și am decis să nu fac asta deoarece trebuie să fiu sigur că fiecare BlackBerry livrat este de calitate”.

Heins le-a transmis celor care au criticat compania pentru lipsa inovațiilor că, de fapt ”nu am reușit să înțelegem, în special în SUA, că trend-ul se schimbă, iar poziția noastră nu urma acest trend al schimbării”.

Heins vorbea aici despre tehnologii precum 4G și LTE și a admis că RIM nu a investit suficient de mult în dezvoltarea noilor tehnologii.

”La sosirea, din ianuarie, a telefonului full touchscreen alături de cel QWERTY cred că vom restabili încrederea în compania RIM. La asta lucrăm acum”.

În ciuda acestor cuvinte încrezătoare, CEO-ul RIM a recunoscut că în afara unui terminal BlackBerry folosește și un Samsung Galaxy S III, pentru a fi la curent cu ceea ce face competiția.

Citeşte mai multe despre:   CEO-ul RIM,   BlackBerry ,   Thorsten Heins,   lansarea platformei BlackBerry 10
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 High-Tech