Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Cererea ridicată de iPhone-uri, motivul pentru care Apple întârzie producția iPad-urilor cu ecran mare

Cererea ridicată de iPhone-uri, motivul pentru care Apple întârzie producția iPad-urilor cu ecran mare

Un articol de: |
Foto: macrumors.com High-Tech

Apple a decis să amâne producția de masă a noilor tablete pentru începutul anului viitor, furnizorii având mari dificultăți în a satisface cererea mare de iPhone-uri, scrie Wall Street Journal.
 
Noile iPad-uri, care vor avea un ecran LCD de 12,9 inci, trebuia să fie produse încă din decembrie, însă Foxconn, unul dintre cei mai mari producători ai Apple, nu reușește să facă față volumului ridicat de lucru.

"Prioritatea pentru lanţul de furnizori Apple este să satisfacă cererea de iPhone-uri cu ecrane mai mari. Producţia de iPhone 6 Plus este în continuare nesatisfăcătoare", a declarat una dintre sursele publicaţiei.

Apple va lansa în 16 octombrie noua generaţie de iPad-uri, ultima tabletă scoasă pe piaţă fiind iPad Air, cu ecran de 9,7 inci.

Citeşte mai multe despre:   apple,   productia de ipad,   cerere ridicata de iphone
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 High-Tech