Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Consumer Reports: Este nevoie de o greutate de 40 kilograme pentru a îndoi un iPhone 6 Plus (VIDEO)

Consumer Reports: Este nevoie de o greutate de 40 kilograme pentru a îndoi un iPhone 6 Plus (VIDEO)

Un articol de: |

Specialiștii de la Consumer Reports au realizat un test penru a vedea de ce greutate este nevoie pentru a îndoi un iPhone 6 fără ca acesta să revină la forma normală, în contextul în care Apple a avertizat utilizatorii să nu ține smartphone-ul în buzurar pentru că se va îndoi.

Astfel, Consumer Reports a pregătit un aparat de compresie, cu ajutorul căruia a pus diferite greutăți pe mai multe telefone: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5, un LG, un HTC și un Samsung Galaxy Note 3.

În urma testului a rezultat că este nevoie de o greutate de  aproape 32 kilograme pentru a îndoi un iPhone 6 și HTC One, 40 kilograme pentru a îndoi un iPhone 6 Plus și 59 kilograme pentru un iPhone 5.

De asemenea, pentru LG G3 și Samsung Galaxy Note 3 a fost nevoie de o forță de 59, respectiv 68 kilograme pentru a le îndoi.

Doar la aceste presiuni telefoanele s-au separat de carcasele lor și au încetat să mai funcționeze.

Test compresie smartphone-uri

Citeşte mai multe despre:   consumer reports,   greutate,   40 kilograme,   iPhone 6 Plus
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 High-Tech