Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Facebook, forțată să readucă status-urile simple din WhatsApp

Facebook, forțată să readucă status-urile simple din WhatsApp

Un articol de: |
foto: Yoda.ro

Facebook reintroduce status-urile pe bază de text pe WhatsApp, după ce luase decizia de a le elimina în urmă cu câteva săptămâni. În urmă cu o lună, Facebook a renunțat la clasicele status-uri pe bază de text deoarece considera la acel moment că acestea au nevoie de un upgrade, care să includă un conținut mai bogat și o interfață modernă.

Whatsapp primea opțiunea Stories, o clonă a facilității cu același nume din Snapchat, în care utilizatorii pot posta conținut efemer, care dispare automat după 24 de ore.

Citește și: Șefii de stat ai celor mai importante 7 economii mondiale cer intensificarea măsurilor antiterorism din partea furnizorilor de internet și de rețele de socializare

Cu toate acestea, decizia luată de Facebook a fost foarte criticată de utilizatori, astfel că Facebook va reintroduce status-urile pe bază de text în WhatsApp, respectând dorința utilizatorilor. Revenirea status-urilor simple se va produce în cursul săptămânii următoare pe Android și la o dată ulterioară pe iPhone, informează Profit.ro.

 

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   whatsapp,   schimbari,   status,   upgrade
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate