Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Facebook înlocuiește email-urile din lista de contacte a produselor Apple, din nou fără acordul utilizatorilor

Facebook înlocuiește email-urile din lista de contacte a produselor Apple, din nou fără acordul utilizatorilor

Un articol de: |
Foto: Gadgethelpline.com High-Tech

Utilizatorii produselor Apple ar trebui să-și verifice lista de contacte, deoarece Facebook le-a înlocuit pe unele dintre ele cu email-uri ce conțin terminația @Facebook, relatează CNET. Se pare că noul sistem de operare Apple iOS 6 permite aplicației Facebook să modifice lista de contacte de pe telefonul sau chiar computerul utilizatorilor, fără a cere acordul în acest sens, scrie Newser.com.

În plus, oamenii se plâng că mail-urile nici măcar nu ajung în căsuțele de inbox de pe Facebook. ”Au dispărut în eter”, scrie un angajat al Adobe pe blogul său.

Informația apare după ce Facebook a operat recent, în tăcere, modificări în secțiunea de informații a fiecărui utilizator. Este vorba despre adresa de mail principală (Yahoo!, Gmail, etc.), care a fost înlocuită de reprezentanții site-ului de socializare cu o alta (tot fără a cere acordul oamenilor), care conține numele utilizatorului și terminația @Facebook.com.

Iar acum, Facebook a intrat de-a binelea în lista de contacte private a multora dintre utilizatorii de produse Apple: ”Am o listă de contacte plină de email-uri necunoscute, deși până de curând erau corecte”, scrie un utilizator pe Slashdot.

Facebook nu a comentat încă acțiunea, iar cei ce folosesc produse Apple care cer sincronizarea cu aplicații sau soft-uri Facebook sunt sfătuiți să-și verifice acum setările aparatelor.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 High-Tech