Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Google sărbătorește duminică 17 ani de la înființare printr-un logo special

Google sărbătorește duminică 17 ani de la înființare printr-un logo special

Un articol de: |
Foto: B1 TV High-Tech

Compania Google sărbătorește 17 ani de la înființare printr-un logo special, realizat sub forma unui desen în care pe o masă apare un calculator pe desktopul căruia este deschisă prima pagină a Google.

Deasupra calculatorului se află un coif de sărbătoare, iar în dreapta sa apar, printre alte obiecte, un pinguin şi două baloane colorate.

De asemenea, internauţii pot să trimită, prin intermediul unui buton special, logoul aniversar al Google spre a fi publicat pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter, dar şi prin e-mail. scrie Mediafax.

Google, proprietarul celui mai popular motor de căutare pe internet, a fost fondat în 1998 de absolvenţii Universităţii Stanford Larry Page şi Sergey Brin.

În prezent, compania este activă pe toate marile pieţe globale. Google are sediul central în Silicon Valley şi birouri în America de Nord şi de Sud, Europa şi Asia.

Citeşte mai multe despre:   google,   sarbatoare,   compania Google,   desen,   desktop
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 High-Tech