Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Google sărbătorește recordul mondial la tir cu arcul printr-un nou logo inedit

Google sărbătorește recordul mondial la tir cu arcul printr-un nou logo inedit

Un articol de: |

Pentru a sărbători recordul mondial la tir cu arcul, înregistrat vineri la Jocurile Olimpice de la londra, Google are un logo special şi sâmbătă. Recordul a fost obținut de un sud-coreean cu deficienţe de vedere.

Arcaşul sud-coreean Im Dong Hyun a stabilit primul record mondial la Jocurile Olimpice de la Londra, când a înregistrat 699 de puncte în 72 de săgeţi, în primul tur al probei de tir cu arcul.

Performanța sa a ajutat Coreea de Sud să stabilească un record şi în competiția pe echipe.

Sud-coreeanul deţinea şi precedentul record mondial, din mai 2012, cu 696 de puncte.  Im Dong Hyun este orb, având o acuitate vizuală de 1/10 la ochiul stâng şi 2/10 la ochiul drept.

Campion olimpic în concursul pe echipe la Beijing şi Atena, Im Dong Hyun a obșinut și patru titluri mondiale şi este de patru ori campion al Asiei.


Citeşte mai multe despre:   google,   logo,   record mondial la tir,   tir cu arcul,   Jocurile Olimpice,   Im Dong Hyun,   Coreea de Sud
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 High-Tech