Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Imagini dintr-o lume extraterestră, scoase la iveală de NASA după 12 ani de la realizarea lor (VIDEO)

Imagini dintr-o lume extraterestră, scoase la iveală de NASA după 12 ani de la realizarea lor (VIDEO)

Un articol de: |
foto: descopera.ro

Imaginile publicate de NASA arată felul în care arată o aterizare pe o planetă extraterestră. Scenele au fost filmate în urmă cu 12 ani de către proba Huygens pe Luna lui Saturn, Titan.

Înregistrarea video a fost scoasă la iveală de către NASA abia acum, pentru a marca finalul misiunii Cassini, care a realizat imagini detaliate asupra planetei Saturn.

Huygens este un proiect ce face parte din Stația Spațială Europeană și care a călătorit împreună cu Cassini până la planeta Titan. Imaginile au fost surprinse prin intermediul unei camere instalate de Huygens.

,,Acum 12 ani, o probă a ajuns într-o lume roşiatică de la marginea sistemului solar, marcând cea mai îndepărtată aterizare a unei probe,'', a spus Jim Green, director al științei planetare de la NASA, potrivit descopera.ro.

Imagini dintr-o lume extraterestră, scoase la iveală de NASA după 12 ani de la realizarea lor

Citeşte mai multe despre:   NASA,   imagini saturn,   cassini,   huygens
Recomandă stirea:
email
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate