Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Infracțiunile cibernetice costă economia globală 445 miliarde de dolari pe an

Infracțiunile cibernetice costă economia globală 445 miliarde de dolari pe an

Un articol de: |
Foto: antena3.ro High-Tech

Infracțiunile cibernetice costă economia globală circa 445 miliarde de dolari anual."Conștientizarea riscurilor cibernetice și schimbările legislative vor propulsa asigurările cibernetice. În timp ce mai puțin de 10% dintre companii achiziționează la ora actuală polițe specifice pentru a se proteja împotriva riscurilor cibernetice, AGCS previzionează o creștere la nivel global a nivelului primelor de asigurare pentru produsele ce oferă protecție pentru riscuri cibernetice de la 2 miliarde de dolari anual (valoarea actuală), la peste 20 miliarde de dolari anual în următorul deceniu, cu o rată de creștere anuală compusă de peste 20%", potrivit raportului.

Interconectivitatea în creștere a aparaturii electronice utilizată zilnic și faptul că ne bazăm din ce în ce mai mult pe tehnologii și pe date în timp real, atât la nivel personal, cât și profesional, ne demonstrează faptul că internetul creează vulnerabilități, notează Agerpres.

Astfel, estimările arată că un trilion de dispozitive vor fi conectate până în 2020, iar 50 de miliarde de gadgeturi vor face schimb de date zilnic.

Citeşte mai multe despre:   infractiuni cibernatice,   economia globala,   economie,   aparatura electronica,   gadget
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 High-Tech