Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech La granița dintre marți și 13: Moment JENIBIL la lansarea iPhone cu însuși vicepreședintele Apple pe scenă! (VIDEO)

La granița dintre marți și 13: Moment JENIBIL la lansarea iPhone cu însuși vicepreședintele Apple pe scenă! (VIDEO)

Un articol de: |

Aseară târziu, la granița dintre marți și 13, mult mediatizata lansarea a iPhone X nu a fost lipsită de suspans și peripeții. Ba chiar curat ghinion, s-ar putea spune, dat fiind că prezentarea funcției de recunoaștere facială - Face ID - a ieșuat cu vice președintele Apple pe scenă, în rolul principal!

Craig Federighi, vicepreședinte de software engineering la Apple, s-a confruntat cu un moment stânjenitor marți seară, când funcția de recunoaștere facială FaceID introdusă la noul iPhone X nu a funcționat, scrie The Telegraph.

Și asta tocmai când explica cu entuziasm audienței cât de simplă și minunată este această funcție. Numai că atunci când a încercat să o folosească, aparatul nu s-a deblocat!  

"Să mai încercăm încă o dată", a spus Federighi, dar telefonul nu l-a luat în serios și i-a cerut parola. Reprezentantul Apple a fost nevoit să apeleze la un telefon de rezerva pentru a finaliza demonstrația.

Citește și: OnePlus confirmă: Datele de card ale 40.000 de clienţi au fost furate de hackeriAndra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevărat De ce doare înfiorător când călcăm pe LEGO? (VIDEO)

Noul iPhone X va ajunge la primii utilizatori începând din 3 noiembrie, cu prețuri pornind de la 999 de dolari în SUA și 1300 de euro pe bătrânul continent.

Moment JENIBIL la lansarea iPhone cu însuși vicepreședintele Apple pe scenă!

Citeşte mai multe despre:   apple,   iPhone X,   prezentare,   eșec,   face ID,   Craig Federighi
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 High-Tech