Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech La trei ani de la ultima modificare, Google și-a schimbat ușor logoul (FOTO)

La trei ani de la ultima modificare, Google și-a schimbat ușor logoul (FOTO)

Un articol de: |

La trei ani de la ultima modificare, motorul de căutare Google și-a schimbat ușor logoul, începând de joi. Sunt păstrate culorile albastru, roși, galben și verde, însă în nuanțe mai pale, renunțând totuși, la efectul de relief, relatează BBC News.

Schimbarea vine după ce Yahoo a făcut același lucru, la începutul lunii.

Modificarea logoului Google a fost anunţată discret pe blogul oficial al motorului de căutare american, alături de mici schimbări în bara de navigare neagră din partea superioară a ecranului: "Paleta de culori a devenit mai subtilă, la fel şi literele logoului Google".

Un purtător de cuvânt al Google a declarat că modificări similare vor fi operate "treptat" şi la celelalte produse ale companiei.

Nu toţi utilizatorii pot vedea noul design al logoului, noua interfaţă urmând să devină activă pentru toţi userii Google în următoarele săptămâni.Citeşte mai multe despre:   trei ani,   mofificare,   google,   a schimbat logo
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 High-Tech