Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech NASA a dat publicității primele imagini cu planeta Jupiter (VIDEO)

NASA a dat publicității primele imagini cu planeta Jupiter (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: svs.gsfc.nasa.gov High-Tech

NASA a dat publicității primele imagini captate de sonda Juno. Filmulețul trimis de sondă au fost recepționate la 17 zile de la plasarea acesteia pe orbita planetei.

Potrivit cercetătorilor, sonda va petrece următoarele trei luni pregătindu-se pentru a începe explorarea planetei. După ce totul va fi gata, misiunea sondei va fi să afle cât mai multe lucruri despre câmpurile magnetice. 

Citește și: Din cauza vânzărilor slabe, Apple va înceta producția iPhone XAnunț șoc, Halep se retrage de la turneu! Accidentarea îi dă bătăi de capCUTIA MILEI HIGH TECH. Mai nou poți plăti acatistele cu CARDUL la Biserică

Juno este a doua sondă după Galileo care ajunge pe acestă planetă, cercetătorii susținând că ea are o capacitate mult mai mare decât predecesorul său.

"Oamenii de știință sunt foarte încântați de misiunea Juno, din cauza orbitei. Faptul ca va putea să zboare aproape de sol, va da cercetătorilor posibilitatea să înțeleagă mai bine din ce este alcătuită planeta", a declarat Jeremy Wilks, corespondent Euronews.

"In acest moment nu știm. Are un miez stâncos sau este gaz tot drumul prin? Dacă poți înțelege Jupiter, vom ajunge să înțeleagă sistemul nostru solar, deoarece aceasta planeta sa format doar aproximativ 3 sau 4 milioane de ani după Soare, deci este una dintre cele mai vechi obiecte din sistemul solar.", a declarat unul din cercetători.

Citește și: OnePlus confirmă: Datele de card ale 40.000 de clienţi au fost furate de hackeri De ce doare înfiorător când călcăm pe LEGO? (VIDEO)Când vor fi lansate Samsung Galaxy S9 şi S9 Plus

Citeşte mai multe despre:   NASA,   Jupiter,   juno
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 High-Tech