Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Pentru a evita plata taxelor în UE, Google a transferat 16 miliarde de euro prin Insulele Bermude

Pentru a evita plata taxelor în UE, Google a transferat 16 miliarde de euro prin Insulele Bermude

Un articol de: |
Foto: Daily Mirror High-Tech

În anul 2016, Alphabet, holdingul care controlează Google, a transferat 16 miliarde de euro prin Insulele Bermude pentru a evita plata taxelor.

Veniturile din toată Uniunea Europeană se contorizează într-o subsidiară din Irlanda, numită Google Ireland, gigantul internetului folosind, astfel, o strategie cunoscută sub numele de ”Double Irish” (Irlandezul dublu – n.r.) și ”Dutch sanwich” (Sanvișul olandez).

Citește și: Din cauza vânzărilor slabe, Apple va înceta producția iPhone X'Lucrez în străinătate și nevastă ma înșală. Am înfruntat-o și mi-a zis că ...'CUTIA MILEI HIGH TECH. Mai nou poți plăti acatistele cu CARDUL la Biserică

Aceasta transferă apoi banii către o companie din Olanda care nu are angajați (Google Netherlands Holdings), iar de acolo către o ”cutie poștală” din Insulele Bermude, care este deținută de către o altă firmuliță înregistrată în Irlanda (Google Ireland Holdings Unlimited), scrie Libertatea.

Citeşte mai multe despre:   Google,   Insulele Bermude
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 High-Tech