Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Skype confirmă că se lucrează la apelurile video în format 3D

Skype confirmă că se lucrează la apelurile video în format 3D

Un articol de: |

Compania Skype a anunțat că se lucrează la dezvoltarea apelurilor video în format 3D, dar însă această funcție nu va fi disponibilă pentru publicul larg.

Proiectul a fost anunţat în cadrul unui interviu acordat de Mark Gillett, vicepreşedinte Micrososft, postului de televiziune BBC cu ocazia împlinirii a 10 ani de la lansarea serviciului de videochat. Totuşi, potrivit acestuia, lansarea acestei tehnologii ar mai putea dura un deceniu.

El a dezvăluit că oamenii de ştiinţă de la Skype încearcă să captureze şi să transmită imagini 3D în cazul apelurilor video. Există, însă câteva probleme care ţin de avansul tehnologic. Cu toate că există numeroase monitoare şi televizoare capabile să transmită imagini tridimensionale, capturarea lor necesită folosirea mai multor camere.

Gillet a declarat că în laboratoarele Skype există tehnologia necesară, însă este nevoie de un ecosistem hardware care să o poată susţine înainte de lansare. Reprezentantul Microsoft a recunoscut că videochatul 3D va prinde mai greu la utilizatori decât alte produse care se folosesc de această tehnologie.

Citeşte mai multe despre:   Skype,   apeluri video 3d,   mark gillett
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 High-Tech