Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Inedit Acesta este tipul de bărbat care furnizează cele mai plăcute ORGASME

Acesta este tipul de bărbat care furnizează cele mai plăcute ORGASME

Un articol de: |

Orgasmul feminin a constituit mereu pentru majoritata bărbaților un mister greu sau absolut indescifrabil. Cu toate acestea, se pare că atingerea oragasmului perfect nu este atât de complicată precum pare. Studii recente au demonstrat că bărbaţii amuzanţi, creativi şi emotivi sunt partenerii cu cele mai mari şanse să poată provoca partenerei un orgasm memorabil, potrivit Descopera.ro.

Cercetarea a fost realizată asupra unui eşantion de 103 femei singure cu vârste cuprinse între 20 şi 69 de ani. Conform IFL Science, acestea au completat un amplu chestionar privind trecutul lor sexual. Scopul sondajului a reprezentat descoperirea trăsăturilor bărbaţilor care le-au provocat femeilor intervievate cele mai plăcute orgasme. 

Citește și: Vatican: O activistă dezbrăcată a încercat să fure figurina cu Iisus din scena Nașterii Domnului (FOTO)Simona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaGOOOALĂ! Striptease involuntar în meciul România – Angola. O jucătoare a rămas cu SÂNII pe afară! (FOTO 18+)

Desigur, una dintre trăsăturile importante, necesare, dar nu suficiente, este reprezentată de atracţia fizică. Dar specialiştii sugerează că nu este vorba doar despre atracţie fizică. ''Asemănările pe care le-am descoperit în urma sondajului sugerează că orgasmul feminin are legătură cu atenţia şi căldura emoţională a partenerului,'' relatează studiul. 

Conform studiului, cele mai bune experienţe pe care femeile le-au avut au fost cu bărbaţi care deţin trăsături ale caracterului pozitive. „Partenerii care au indus orgasmul într-o rată mult mai mare erau fie amuzanţi, creativi, afectivi şi miroseau mult mai plăcut decât cei care au indus orgasmul mult mai rar,'' notează studiul. 

Așadar se verifică mai vechea spusă că sexul trece mai mult prin creier, decât prin alte organe.

Citește și: "Eu şi viaţa mea!": Un tânăr din Ferentari și-a filmat iubita în așa fel încât toată România râde de ei (FOTO)Un model transgender, pentru prima dată în pictorialul central al revistei Playboy (FOTO)Apocalipsa vine în octombrie. David Meade avertizează că planeta Nibiru se va ciocni cu Pământul

 

Citeşte mai multe despre:   sew,   orgasm,   creativitate,   emotii
Recomandă stirea:
email