Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Inedit MISTERUL cifrei 666. Un preot rupe tăcerea: Semnificația și puterea "Numărului Fiarei" asupra noastră

MISTERUL cifrei 666. Un preot rupe tăcerea: Semnificația și puterea "Numărului Fiarei" asupra noastră

Un articol de: |

Asociată cu Diavolul, cifra 666 îi bagă pe mulți în sperieți și îi face să scuipe în sân. "Numărul Fiarei" creează deseori isterie printre credincioși și superstițioși, dar un cleric a decis să rupă tăcerea cu privire la acest număr mistic, anunță BZI.

Conform arhimandritului Daniil Gouvalis, NU este adevărat că 666 e cifra diavolului. "Da, sunt bancnote marcate cu 666, dar atât timp cât cumperi mâncare pentru un cerșetor ori haine pentru un nevoiaș, n-are cum să fie vorba de Satana la mijloc. Dacă te duci să-ți plătești impozitul la stat și dai un ban marcat cu 666, nu are nicio legătura cu partea religioasă.

La fel se întâmplă și când e vorba de un cifru sau un pasaport. "Dacă o ștampilă are 666, ce e cu asta? Nimeni nu a avut de suferit până acum din cauza asta și fii sigur că au fost oameni cu pașapoarte numerotate astfel".

Cu alte cuvinte, arhimandritul Daniil Gouvalis dă de înțeles că în spatele terorii cu 666 nu sunt decât niște persoane cu interese meschine care vor sa creeze o isterie în masă, pentru putea manipula mai ușor lumea.

Citește și: Un model transgender, pentru prima dată în pictorialul central al revistei Playboy (FOTO)Simona Halep a făcut furori la o petrecere. Ce rochiță sexy a purtat Cum pot afla româncele printr-un simplu SMS când trebuie să facă sex protejatApocalipsa vine în octombrie. David Meade avertizează că planeta Nibiru se va ciocni cu PământulGreu de crezut! Ce NU AU VOIE să facă femeile din Arabia Saudită FĂRĂ permisiunea bărbaților


"În al doilea, rând, foarte important, nimeni NU a spus până acum că abia la venirea Antihristului pe Pamânt, cifra 666 va avea putere asupra omului. De ce? Pentru că așa cum noi avem Taina Botezului, când suntem creștinați și unși cu mir, va fi "creată" taina anti-botezului, prin însemnarea cu 666.

"Există unii ce propovăduiesc că deja s-a născut mesia cel mincinos. (...) Poate antihristul va veni în cincizeci de ani, dar poate apărea și în trei mii de ani. Aceasta numai Dumnezeu o cunoaște", spune arhimandritul Daniil Gouvalis.

Din orice să luăm partera bună a lucrurilor.

 

Citeşte mai multe despre:   666,   num[rul fiarei,   semnificaíe
Recomandă stirea:
email
 
 
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade