Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Ancheta Parchetului pe alegeri prezidențiale din 2009, inutilă pentru că faptele s-au prescris. Radu Banciu: "Asta este o veste într-adevăr pur românească" (VIDEO)

Ancheta Parchetului pe alegeri prezidențiale din 2009, inutilă pentru că faptele s-au prescris. Radu Banciu: "Asta este o veste într-adevăr pur românească" (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a comentat în ediția de miercuri a emisiunii "Lumea lui Banciu" informația conform căreia ancheta penală a Parchetului General pe alegerile prezidențiale din 2009 ar fi inutilă deoarece infracțiunile cercetate s-au prescris.

"Astăzi am aflat că Parchetul poate să ancheteze alegerile prezidențiale din 2009, dar o face degeaba. Asta este o veste într-adevăr pur românească. Nu știu dacă e o veste bună sau rea că oricum nu ne făcusem speranțe. Nea Mărin ăsta care a obținut două mandate după ce l-a bătut pe Mircea Geoană la mustață, practic la penaltyuri, în noaptea cu pricina, și-a trăit mălaiul, și-a mâncat cele două mandate, nu văd la ce ar fi astăzi util să îl aducem prin fața plutonului de execuție doar așa să miroase un pic a praf de pușcă pentru că noi nu mai executat în această țară, noi nici nu mai condamnăm. La ce ne-ar fi servit un astfel de proces?

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Ei bine, așa cum suntem noi mototoli ne-am trezit că lucrurile nu mai pot să continue întrucât se prescriu faptele. Se prescriu faptele am fost informații. Exact 8 ani! Deci faptele de abuz în serviciu și falsificarea documentelor și evidențelor electorale pentru care a fost începută urmărirea penală in rem în dosarul privind alegerile prezidențiale din 2009, deci de acum 8 ani, se prescriu până la judecarea definitivă a cauzei, recunosc chiar procurorii, cei care stau la baza inițierii acestui demers", a comentat Radu Banciu.

Ancheta Parchetului pe alegeri prezidențiale din 2009, inutilă pentru că faptele s-au prescris. Radu Banciu: "Asta este o veste într-adevăr pur românească" (VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citește și: Marea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarieRadu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu