Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Banciu, despre reacția șefului PSD pe tema Ordonanțelor grațierii și amnistiei: Dragnea spune că nu a înțeles nimic. Asta nici nu e o surpriză... Ne spune să vorbim cu premierul. Păi premierul nu e el? (VIDEO)

Banciu, despre reacția șefului PSD pe tema Ordonanțelor grațierii și amnistiei: Dragnea spune că nu a înțeles nimic. Asta nici nu e o surpriză... Ne spune să vorbim cu premierul. Păi premierul nu e el? (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre reacția lui Liviu Dragnea pe tema Ordonanțelor.

”Întors din țară, el a fost informat. Habar nu avea cum merg lucrurile pe aici. 

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Andra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Trebuie să vorbiți cu Guvernul”. Noi știam că Guvernul e el... ”Trebuie să vorbiți cu premierul”. Păi premierul nu e el? ”Cu Ministrul Justiției”. E tot el!

Deci, să ne ierte Dumnezeu, Liviu Dragnea cumulează vreo patru caschete: este șeful PSD-ului, e șeful Guvernului, e prim-ministrul și e șeful Justiției. Nu mai pun la socoteală că e șeful Camerei Deputaților, că aproape că nici nu mai contează... Plus că este, practic, șeful familiei, nu? Capul familiei, să-i spunem.

Deci nu a înțeles nimic Liviu Dragnea. Parcă-mi amintesc că sugeram și noi, la un moment dat, o variantă de tipul ăsta. ”N-am înțeles foarte mult”. Asta nici nu e o surpriză... ”Aștept să văd, totuși, o linie clară”. Victor Ponta spunea la fel în Marțea cuțitelor negre sau a Duminicilor lungi sau cum se numea ziua aia în care el traversa Mediterana și urma să treacă peste toată Africa...”, a reacționat Radu Banciu.

Radu Banciu: Dragnea spune că pe tema Ordonanțelor trebuie să vorbim cu premierul. Păi premierul nu e el?

Citește și: Marea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarieRadu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   gratiere,   amnistie,   dragnea,   seful PSD,   PSD,   ordonante,   ordonante de urgenta
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu