Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu HAGI O BĂTEA PE NEVASTA-SA. O TRATA CA PE O VACĂ! Banciu dezvăluie motivele pentru care A DIVORȚAT Regele: În regnul lor, femeia nu e departe de a fi tratată ca un animal (VIDEO)

HAGI O BĂTEA PE NEVASTA-SA. O TRATA CA PE O VACĂ! Banciu dezvăluie motivele pentru care A DIVORȚAT Regele: În regnul lor, femeia nu e departe de a fi tratată ca un animal (VIDEO)

Un articol de: |

Gigă Hagi, omul momentului în fotbalul românesc, este luat la bani mărunți de Radu Banciu. Jurnalistul dezvăluie amănunte scandaloase din viața de cuplu a "Regelui".

Potrivit lui Banciu, marele internațional român își trata prima soție cu lovituri crunte, căci "la machidoni, femeia nu e departe de a fi tratată ca un animal".

"HAGI O BĂTEA PE NEVASTA-SA. O TRATA CA PE O VACĂ!" Banciu dezvăluie motivele pentru care A DIVORȚAT Regele: În regnul lor, femeia nu e departe de a fi tratată ca un animal

Citește și: Radu Banciu: RCS-ul este un post rigid, prudent, care are o conducere deficitară. Nu poți să ai investiții de mastodont și rezultate de purice (VIDEO)

„Am dereticat un pic prin presă cu privire la primul mariaj al lui Hagi, cu Lena Celnicu, machidoancă și aia.

Se ducea la antrenament dimineața, asculta și el niște manele în mașină până ajungea la centrul de antrenament al Realului, stătea pe-acolo, se antrena două ore, venea acasă, găsea vasele nespălate, o lua la bătaie pe asta. În fine, se certau.

Citește și: Radu Banciu, despre haosul din trafic în nordul Capitalei: Ce credea Gabriela Firea, că dacă vine din partea PSD la putere o să ne poată duce cu zăhărelul foarte mult timp? (VIDEO)

La un moment dat, a trecut timpul, asta nu se dădea pe brazdă, iar Hagi a anunțat că divorțează”, spune Banciu.

Jurnalistul își continuă dezvăluirile cu amănunte picante din cererea de divorț a fotbalistul.

"Conținea pe prima pagină următoarele amendamente: femeia îi pusese miere în cafea în loc de zahăr. Aceasta a fost chestiunea principală pe care Hagi a trecut-o în cerere. A doua a fost că femeia nu spăla vasele", spune acesta.

citeste mai departe

Citește și: Radu Banciu, despre faptul că un deputat a spus că "românii se spală în troacă": Dacă mai există CNCD ar trebui să îl cheme și să îl tragă pe roată (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Hagi,   machidoni
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate