Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Mortul Zilei: Bărbatul cu 86 de soții. Radu Banciu: Ce Tăriceanu? Ce Irinel? Povestea asta romanțată la un moment dat se va găsi într-un film, va juca un Denzel Washington (VIDEO)

Mortul Zilei: Bărbatul cu 86 de soții. Radu Banciu: Ce Tăriceanu? Ce Irinel? Povestea asta romanțată la un moment dat se va găsi într-un film, va juca un Denzel Washington (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii "Lumea lui Banciu" despre "mortul zilei", un bărbat de Nigeria care a murit la vârsta de 93 de ani, după ce a intrat în Cartea Recordurilor pentru faptul că a avut 86 de soții.

"La capitolu mortul zilei avem astăzi o referință. A murit omul care avea cele mai multe neveste din lume, un cetățean din Nigeria. Avea 86 de soții, 93 de ani a trăit, s-a prăpădit în centrul Nigeriei, unul din cele mai populate state din lume și cel mai populat stat african. Pe numele său extins Muhammadu Bello Masaba zis Baba. Baba înseamnă în dialectul lor tata, nu hoașcă cum ar fi putut unii să intuiască. A refuzat la un moment dat, ajungând la vârsta de 93 de ani, să își mai ia medicamentele și până la urmă s-a prăpădit.

Citește și: Radu Banciu: La vot toate opțiunile sunt proaste indiferent pe cine alegi. Suntem păcăliți pe toate fronturile (VIDEO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiRadu Banciu, despre valul de eliberări din penitenciare: Este cam singura posibilitate pe care Guvernul Tudose o are. În închisori încep să ajungă oameni din sistemul politic (VIDEO)Radu Banciu, despre Catedrala Mântuirii Neamului: România nu și-ar fi permis o astfel de construcție în niciun alt domeniu (VIDEO)

Ce este fantastic în această știre, fantastic este că toate cele 86 de soții i-au stat la căpătâi și bineînțeles l-au îngropat. Așa ceva nu s-a mai pomenit, este o premieră în istoria acestei planete. Omul avea 86 de muieri și niciuna nu decedase până când el a împlinit vârsta de 93 de ani și toate au fost prezente la îngropăciune. De aici se pot țese istorii pentru toate publicațiile de satiră din toate timpurile și de pe toate continentele. Ce Tăriceanu? Ce Irinel? 86 de muieri i-au fost alături. 

Omul a fost amenințat cu moartea, cu condamnarea la moarte, cu delapidarea și cu toate celelalte pentru că la un moment dat Tribunalul Islamic din zona respectivă unde legea sharia trebuia respectată, i-a pus în față această dilemă: ori renunți la 82 de muieri ori dacă nu capul îți va sta acolo unde îți stau picioarele. Până la urmă se pare că el, amenințat în repetate rânduri cu sentința, a acceptat de ochii lumii. Cică 4 muieri avea voie, el deținea în total 86. Le-a păstrat pe toate dar se pare că doar 4, trase la sorți, istoria nu ne explică și mai bine așa, povestea asta romanțată care la un moment dat se va găsi într-un film, va juca un Denzel Washington, cineva îl va juca și pe nenea ăsta. 

Încheind subiectul, știu la ce se gândesc românii. Evident, orice bărbat invidiază așa ceva, și nu vorbim aici de numărul muierilor. 86 de femei nici nu apuci să le vezi într-o viață. Era greu de considerat totuși că el le vizita pe toate și petreceau un anume timp cu ele. Nu! Altceva se gândește lumea și într-adevărat asta este un argument peste care nu avem ce, doar să ne plecăm. O să îl tot pomenim că ar trebui să fie un reper pentru noi toți".

"Mortul Zilei: Bărbatul cu 86 de soții". Radu Banciu: "Ce Tăriceanu? Ce Irinel?(...) Povestea asta romanțată care la un moment dat se va găsi într-un film, va juca un Denzel Washington"

Citește și: Radu Banciu, despre declarațiile lui Eugen Nicolicea în cazul ”Belina”: Te lasă năuc, mut, te lasă sperietoare de ciori (VIDEO)Radu Banciu, despre statul la coadă la moaște: "Statul ar trebui să interzică prin lege așa ceva. Ce s-ar întâmpla dacă odată mor 100 de oameni?" (VIDEO)Radu Banciu, despre criza din PSD: "Nu înțeleg de ce să te cramponezi într-un ministru care nu are nicio performanță notabilă" (VIDEO)

Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade