Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu "O rușine națională!". Radu Banciu: "Un om ca Liviu Dragnea nu merita să se fi născut vreodată" (VIDEO)

"O rușine națională!". Radu Banciu: "Un om ca Liviu Dragnea nu merita să se fi născut vreodată" (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a comentat în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu aniversarea lui Liviu Dragnea, care a împlinit sâmbătă 55 de ani, dar a ales să sărbătorească împreună cu colegii de partid exact în seară în care se comemorează 2 ani de la tragedia din Colectiv, soldată cu 65 de morți.

"Un om ca Liviu Dragnea nu merita să se fi născut vreodată, o spun răspicat, și nu merită să serbeze ziua de naștere, nu merită să i se aducă un omagiu, și da domnule Dragnea, este un păcat că aveți să vă sărbătoriți ziua de naștere. 55 de ani, sâmbătă 28 octombrie, o rușine națională tot acest eveniment. Un om nepriceput, neisprăvit, aflat la cârma unei țări care sigur își duce povarea destinului în spate. Este într-adevărat, pentru noi toți, o mare înfrângere.

Citește și: Radu Banciu: Liviu Dragnea a ieșit de la DNA ca Ceaușescu din TAB la Revoluție (VIDEO)Adevărul despre plecarea Danei Grecu de la Antena 3. Acum a spus tuturorCrezi că te pricepi la mașini? Fă TESTUL MAȘINILOR ROMÂNEȘTI!Radu Banciu: Cum să mai vorbești tu de stat paralel când tu practic susții corupția pe fața? (VIDEO)

Pe lângă asta sigur că Liviu Dragnea nu putea să își sărbătorească ziua sâmbătă, întrucât colegii lui erau în teritoriu și atunci aceștia mai bine o sărbătoreau luni. Este singurul om, practic, care deși ar trebui să își aniverseze ziua în weekend o lasă pe luni ca să mai câștige o zi din săptămână, evident. (...)

Destinul acestora om mici, mizerabili, se reunește în momentul de genul ăsta. Și proști și ghinioniști! Liviu Dragnea, care habar nu avea, evident, de comemorarea a 2 ani de la Colectiv, o tragedie la care poporul român ține, nu pentru că ar fi util, nu îi servește la nimic, până la urmă nu a fost niciun incendiu, se întâmplă peste tot, dar pentru că noi nu avem foarte multe repede în societate, de niciun fel, atunci ne agățăm de astfel de drame. S-a și spus la un moment dat, este cea mai catastrofă a României post-decembriste", a comentat Radu Banciu. 

"O rușine națională!". Radu Banciu: "Un om ca Liviu Dragnea nu merita să se fi născut vreodată"

Citește și: Radu Banciu: PSD o să dea un comunicat în care o să spună că tot mapamondul e împotriva lui Dragnea, iar pensionarii, păcăliții, manipulații trebuie să-l apere cu cratițe, cu ibricul, cu bătătorul de covoare (VIDEO)Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO)”De la nea Nicu n-au mai fost așa tolomaci la putere!” Radu Banciu, și despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea! (VIDEO)

 

 


 

Citește și: Radu Banciu: Dragnea e doar un prostănac, un țărănoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea (VIDEO)Radu Banciu: Dragnea se plânge că vor să-i dea în cap. De ce nu i-ar da? El ne-a dat nouă în cap tuturor. Tot ce a făcut PSD a fost să-i plesnească pe oameni în moalele capului (VIDEO)Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a povestit o sinistră șuetă cum s-a făcut el politician. Aia cu Teleromanul a rezolvat-o, dar așa cum rezolvi un nasture de la cămașă (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Colectiv,   Radu banciu,   Drangea,   aniversare,   Lumea lui Banciu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu