Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Astăzi, când se vorbește de procurori, zici că vorbești de gulii furajere (VIDEO)

Radu Banciu: Astăzi, când se vorbește de procurori, zici că vorbești de gulii furajere (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că procurorii DNA le-au trimis în judecată pe Elena Udrea și Ioana Băsescu, alături de alți oameni de afaceri în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009. 

”Asta părea să fie demult îngropat, nu mai rămăseseră decât scenele alea hilare cu dragostea lui Geoană, cu Robert Turcescu, hăhăind Traian Băsescu care ne anunța că după numărătoarea lor rezultatul s-ar putea să fie schimbat peste noapte. (...)Totuși, să te duci până în 2009 să-i agăți pe ăștia, ei care credeau că s-au prescris”, a comentat Banciu. 

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Acesta a vorbit și dspre criticle care sunt aduse de politicieni procurorilor anticorupție. 

”Niciunul nu vine să spună că, e adevărat că am avut ghinion, dar am mai făcut și greșeli. Noi vedem că politicul lucrează să demitizeze toate astea, deja pe procurori i-au demitizat. Astăzi, când se vorbește de procurori, zici că vorbești de gulii furajere la televiziunile din România. Așa s-a ajuns. Adică procurorii sunt un fel de zugravi, de tinichigii. Sunt terfeliți, nu are nimeni niciun respect față de lucrurile astea”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu: Astăzi, când se vorbește de procurori, zici că vorbești de gulii furajere

Citește și: Marea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarieRadu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   procurori,   Elena Udrea,   finantare campanie electorala
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu