Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Atât timp cât tace, cât este invizibil, Iohannis câștigă puncte, mai ales după seria de autogoluri pe care PSD și le-a marcat în acest început de an (VIDEO)

Radu Banciu: Atât timp cât tace, cât este invizibil, Iohannis câștigă puncte, mai ales după seria de autogoluri pe care PSD și le-a marcat în acest început de an (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre discursul pe care l-a susținut în Parlament șeful statului. 

”Președintele Klaus Iohannis a fost în Parlament și a ținut un discurs, după părerea noastră, cam teatral, în care mai mult s-a băgat pe el în seamă decât a vorbit despre țară. 

Citește și: Radu Banciu: Sistemul de justiție s-a înmuiat un pic, s-a mai dat o șansă hoților. Lumea a uitat de cei 20 de ani în care nimeni nu a făcut pușcărie, deși țara a fost devalizată (VIDEO)Radu Banciu: Ce au făcut generalii 27 de ani, să merite mălaiul ăsta? Pentru ce să ne căciulim la astfel de personaje? Trebuie să spunem adevărul despre marea armată română! (VIDEO)Radu Banciu: S-a dat prins faimosul Alin Șimota, un prostănac ajuns un fel de Dumnezeu în Valea Jiului. Ar fi vrut să candideze și la președinția României. Așa e cu categoriile astea de oameni... (VIDEO)

Discursul a fost, după părerea mea, destul de gol, chiar dacă președintele folosea termenii de care lumea avea nevoie. Șeful statului a venit, aș spune, la fel de nepregătit cum a fost de fiecare dată. A rostit niște cuvinte care dădeau din coadă și sunau cumva, vorba lui Eminescu, fără însă să convingă. 

Sigur, a avut un discurs în favoarea celor din stradă care îl susțin necondiționat în acest zile. Ce paradox și ăsta! Fără să facă nimic, șeful statului crește în popularitate. De altfel, dacă stăm să chibzuim un pic acest vorbe, singura posibilitate ca Iohannis să fie popular în România de astăzi este să nu facă nimic. Cu cât face mai multe, cu atât o dă mai des în bară și îi scade această cotă. Atât timp cât tace, cât este invizibil, el câștigă puncte, mai ales după seria de autogoluri pe care PSD și le-a marcat în acest început de an”, a comentat Banciu. 

Radu Banciu: Atât timp cât tace, cât este invizibil, Iohannis câștigă puncte, mai ales după seria de autogoluri pe care PSD și le-a marcat în acest început de an

Citește și: Radu Banciu, despre declarațiile lui Dmitri Rogozin: România a fost mereu o marionetă a cuiva (VIDEO)Radu Banciu, despre dublul standard la alimente: Niciodată un român nu se va gândi la calitate. La noi nu se cumpără produsele cele mai bune, ci cele mai ieftine (VIDEO)Radu Banciu: Ce ironie, Judecătoria Vaslui a ajuns să-i decidă soarta lui Relu Fenechiu! (VIDEO)

”În rest, discursul lui nu schimbă cu ceva datele problemei. Și el s-a mărginit în a spune că alegeri anticipate ar fi cam mult. 

Nu a fost un discurs excepțional. N-a fost nici măcar un discurs de nota zece. A fost un discurs obligatoriu în aceste condiții, dar cu câteva derapaje jenante pentru un om care se dorește simbolul României, și anume faptul că el nu a făcut apel la unitatea cetățenilor, dimportivă”, a mai spus Radu Banciu
 

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Klaus Iohannis,   discurs
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 360 de grade