Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Atât timp cât tace, cât este invizibil, Iohannis câștigă puncte, mai ales după seria de autogoluri pe care PSD și le-a marcat în acest început de an (VIDEO)

Radu Banciu: Atât timp cât tace, cât este invizibil, Iohannis câștigă puncte, mai ales după seria de autogoluri pe care PSD și le-a marcat în acest început de an (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre discursul pe care l-a susținut în Parlament șeful statului. 

”Președintele Klaus Iohannis a fost în Parlament și a ținut un discurs, după părerea noastră, cam teatral, în care mai mult s-a băgat pe el în seamă decât a vorbit despre țară. 

Citește și: Radu Banciu: Toți drăgniștii s-au grăbit să-și retragă demisiile. Vor să se întoarcă în matca adevărată a PSD-ului, acolo unde hoții cei mari sunt pe cai mari (VIDEO)

Discursul a fost, după părerea mea, destul de gol, chiar dacă președintele folosea termenii de care lumea avea nevoie. Șeful statului a venit, aș spune, la fel de nepregătit cum a fost de fiecare dată. A rostit niște cuvinte care dădeau din coadă și sunau cumva, vorba lui Eminescu, fără însă să convingă. 

Sigur, a avut un discurs în favoarea celor din stradă care îl susțin necondiționat în acest zile. Ce paradox și ăsta! Fără să facă nimic, șeful statului crește în popularitate. De altfel, dacă stăm să chibzuim un pic acest vorbe, singura posibilitate ca Iohannis să fie popular în România de astăzi este să nu facă nimic. Cu cât face mai multe, cu atât o dă mai des în bară și îi scade această cotă. Atât timp cât tace, cât este invizibil, el câștigă puncte, mai ales după seria de autogoluri pe care PSD și le-a marcat în acest început de an”, a comentat Banciu. 

Radu Banciu: Atât timp cât tace, cât este invizibil, Iohannis câștigă puncte, mai ales după seria de autogoluri pe care PSD și le-a marcat în acest început de an

Citește și: Radu Banciu: Vina e a lui Dragnea, că el a dat drumul acestui guvern. Dragnea i-a propus pe miniștri, Dragnea l-a propus pe premier (VIDEO)

”În rest, discursul lui nu schimbă cu ceva datele problemei. Și el s-a mărginit în a spune că alegeri anticipate ar fi cam mult. 

Nu a fost un discurs excepțional. N-a fost nici măcar un discurs de nota zece. A fost un discurs obligatoriu în aceste condiții, dar cu câteva derapaje jenante pentru un om care se dorește simbolul României, și anume faptul că el nu a făcut apel la unitatea cetățenilor, dimportivă”, a mai spus Radu Banciu. 
 

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Klaus Iohannis,   discurs
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu