Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Au apărut vidrele în Capitală. De acum înainte nu se va mai face nimic. De asta nu se construiește nimic la noi: sunt cormorani, urși, mistreți, elani... (VIDEO)

Radu Banciu: Au apărut vidrele în Capitală. De acum înainte nu se va mai face nimic. De asta nu se construiește nimic la noi: sunt cormorani, urși, mistreți, elani... (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciudespre un nou semn de circulație care ar putea fi pus în Capitală.

”Au apărut vidrele în Capitală, iar furtuna de azi nu a aranjat deloc problema. De aici înainte nu se va mai putea face nimic în București, pentru că vidrele sunt protejate, la fel ca ciorile, cormoranii... De asta nu se construiește nimic la noi: sunt cormorani, sunt urși, mistreți, elani, sunt toate animalele pământului. 

Citește și: Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO)Emily Ratajkowski face reclamă topless. VEZI VIDEOFetița care zâmbește din brațele tatălui pe care nu-l va cunoaște niciodată”De la nea Nicu n-au mai fost așa tolomaci la putere!” Radu Banciu, și despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea! (VIDEO) Radu Banciu: Dragnea e doar un prostănac, un țărănoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea (VIDEO)

Am văzut vidre prin Marsilia, Ljubljana, au venit în sfârșit în București. E o veste bună! Nu e un animal domestic, mușcă, are dinți extraordinari. Nu trebuie confundată cu nutria! Nutria are față mai de prost... Vidrele sunt animale care se pot face plăcute dacă simt omul. 

Peste tot animalele frânează societatea! Deci vor apărea pentru prima dată în istoria României semne de circulație cu ”Atenție la vidre!”. Oare cât ne vor costa aceste indicatoare?”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Au apărut vidrele în Capitală. De acum înainte nu se va mai face nimic

Citește și: Radu Banciu: Dragnea se plânge că vor să-i dea în cap. De ce nu i-ar da? El ne-a dat nouă în cap tuturor. Tot ce a făcut PSD a fost să-i plesnească pe oameni în moalele capului (VIDEO)Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a povestit o sinistră șuetă cum s-a făcut el politician. Aia cu Teleromanul a rezolvat-o, dar așa cum rezolvi un nasture de la cămașă (VIDEO)Radu Banciu: Am aflat, în sfârșit, de ce lui Petre Daea îi plac atât de mult oile (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   indicatoare,   semne de circulație,   vidre
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade