Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Când vom avea metroul Drumul Taberei - Universitate, îl vom prinde și pe Ghiță (VIDEO)

Radu Banciu: Când vom avea metroul Drumul Taberei - Universitate, îl vom prinde și pe Ghiță (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre șansele ca instituțiile statului să-l prindă pe Sebastian Ghiță.

Stați cât mai confortabil în ce aveți, în canapele, în fotolii, în scaunele alea de bucătărie mizerabile ale românului, că să știți că statul nu are odihnă până nu-l prinde pe Ghiță. Ghiță este căutat fără hodină, cum spune ardeleanu. Păruse el că a ieșit din activitate sau actualitate în aceste ultime săptămâni sau luni. Nici vorbă! Doar noi, poate, l-am uitat pe Sebastian Ghiță sau l-am omis în ultimele zile. Nici vorbă! Să știți că el este căutat non-stop și tot timpul se țes rapoarte acolo, numai că nu se fac publice, pentru că totul e strict secret, dar ăia îl caută și-n gaură de șarpe! 

Citește și: Radu Banciu: Gigi Becali e lupul care și-a schimbat părul, dar năravul ba! (VIDEO)Radu Banciu: Nouă ni s-a ridicat lumea-n cap, dar când teroriștii o să atace și Camp Nou și Sagrada Familia, o să ni se dea dreptate! Pe undeva începe să se revolte cetățeanul... (VIDEO)Radu Banciu: Sistemul de justiție s-a înmuiat un pic, s-a mai dat o șansă hoților. Lumea a uitat de cei 20 de ani în care nimeni nu a făcut pușcărie, deși țara a fost devalizată (VIDEO)

Eu cred că, totuși, când vom avea metroul Drumul Taberei - Universitate, îl vom prinde și pe Ghiță. Vă dați seama cam cât ar mai trebui? Păi, nu s-a născut încă românul. M-au întrebat astăzi niște bebeluși din ăștia cu metroul când o să... Le-am spus că nu s-a născut încă românul, din păcate, care să vadă asta”, a afirmat Radu Banciu

Radu Banciu: Când vom avea metroul Drumul Taberei - Universitate, îl vom prinde și pe Ghiță

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Sebastian Ghita,   metrou drumul taberei
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade