Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Ce-ar fi dacă Liviu Dragnea s-ar înscăuna chiar el Ministru al Justiției? (VIDEO)

Radu Banciu: Ce-ar fi dacă Liviu Dragnea s-ar înscăuna chiar el Ministru al Justiției? (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre reacția lui Liviu Dragnea la rezultatul evaluării făcute de Ministrul Justiției lui Augustin Lazăr și Laurei Kovesi.

”Nimeni nu contestă nici măcar în PSD această atitudine remarcabilă de punere în scenă a vestitului Ministru al Justiției de acum. Cu toții îi reproșează, însă, finalul, care ar fi trebuit să fie mai spectaculos, iar el să le ceară chiar capul, nu doar revocarea sau demisia celor în cauză.

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă ar fi început să plângă după ce a fost comparată de CTP cu o specie de maimuță (VIDEO)'Lucrez în străinătate și nevastă ma înșală. Am înfruntat-o și mi-a zis că ...'Radu Banciu, despre atacul lui Tăriceanu la adresa fostului premier: Atât de proști sunt încât a venit SRI și l-a băgat pe Mișu Tudose să distrugă PSD (VIDEO)

Eu am spus mereu că voi susține decizia ministrului dacă va fi argumentată”, se laudă Dragnea. ”Din păcate, nu am ce să susțin. Am văzut o evaluare pentru revocarea lor cu o concluzie pentru menținerea lor. Am o oarecare dezamăgire”, a declarat Liviu Dragnea. Eu aș avea și o altă variantă: dacă domnul Toader a acționat spontan? Dacă domnul Dragnea a fost dezamăgit, pentru că se aștepta la ceva scris dinainte, cum ar fi făcut, de exemplu, Klaus Iohannis?

Domnul Toader a avut, într-adevăr, o reacție din asta viscerală, de epidermă încolțită și a punctat decisiv în primele round-uri, după care alonja nu i-a mai permis, pe final, să-i plesnească pe ăia de să le meargă fulgii. De unde și această decepție care a stârnit apoi tot felul de comentarii interne în PSD.

Dragnea a spus că nu-și asumă decizia lui Toader și a comentat ironic decizia de monitorizare de către Ministrul Justiției a Ministerului Public: ”am văzut că tremură de frică procurorii șefi”. 

Citește și: Radu Banciu: PSD-ul trebuie să înțeleagă că, oricum, se va sfârși la un moment dat toată această aiureală. Nu poți să faci politică doar pentru tine (VIDEO)Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Radu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Dragnea a mai precizat că așteaptă să vadă cu ce pachet de legi va veni Tudorel Toader, în condițiile în care legislația din Justiție trebuie modificată pentru a nu mai exista discuții tensionate. Pretindeți cam mult de la el! Ce-ar fi dacă Liviu Dragnea s-ar înscăuna chiar el Ministru al Justiției, să vină el să se mulțumească el pe el însuși? Prea multe așteaptări de la Tudorel Toader!”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Ce-ar fi dacă Liviu Dragnea s-ar înscăuna chiar el Ministru al Justiției?

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   dragnea,   Tudorel toader,   evaluare,   raport,   Lazar,   Kovesi,   ministrul Justitiei
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu