Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Ce-ar fi dacă Liviu Dragnea s-ar înscăuna chiar el Ministru al Justiției? (VIDEO)

Radu Banciu: Ce-ar fi dacă Liviu Dragnea s-ar înscăuna chiar el Ministru al Justiției? (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre reacția lui Liviu Dragnea la rezultatul evaluării făcute de Ministrul Justiției lui Augustin Lazăr și Laurei Kovesi.

”Nimeni nu contestă nici măcar în PSD această atitudine remarcabilă de punere în scenă a vestitului Ministru al Justiției de acum. Cu toții îi reproșează, însă, finalul, care ar fi trebuit să fie mai spectaculos, iar el să le ceară chiar capul, nu doar revocarea sau demisia celor în cauză.

Citește și: Radu Banciu: Favoriți pentru funcția de premier sunt trei - umbra lui Dragnea, unul cu pete de plagiat pe CV și succesorul lui Năstase (VIDEO)Radu Banciu: Toți drăgniștii s-au grăbit să-și retragă demisiile. Vor să se întoarcă în matca adevărată a PSD-ului, acolo unde hoții cei mari sunt pe cai mari (VIDEO)Radu Banciu: Vina e a lui Dragnea, că el a dat drumul acestui guvern. Dragnea i-a propus pe miniștri, Dragnea l-a propus pe premier (VIDEO)

Eu am spus mereu că voi susține decizia ministrului dacă va fi argumentată”, se laudă Dragnea. ”Din păcate, nu am ce să susțin. Am văzut o evaluare pentru revocarea lor cu o concluzie pentru menținerea lor. Am o oarecare dezamăgire”, a declarat Liviu Dragnea. Eu aș avea și o altă variantă: dacă domnul Toader a acționat spontan? Dacă domnul Dragnea a fost dezamăgit, pentru că se aștepta la ceva scris dinainte, cum ar fi făcut, de exemplu, Klaus Iohannis?

Domnul Toader a avut, într-adevăr, o reacție din asta viscerală, de epidermă încolțită și a punctat decisiv în primele round-uri, după care alonja nu i-a mai permis, pe final, să-i plesnească pe ăia de să le meargă fulgii. De unde și această decepție care a stârnit apoi tot felul de comentarii interne în PSD.

Dragnea a spus că nu-și asumă decizia lui Toader și a comentat ironic decizia de monitorizare de către Ministrul Justiției a Ministerului Public: ”am văzut că tremură de frică procurorii șefi”. 

Citește și: Radu Banciu: Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea și Tăriceanu să nu treacă moțiunea? PSD n-ar mai fi decât un partid de geambași (VIDEO)Radu Banciu: Cu excepția ultimelor 48 de ore, Grindeanu nu a fost altceva decât un prostănac (VIDEO) Radu Banciu: Asistăm la o cacofonie politică cum rar s-a mai văzut. Este lucru jenant, o penibilitate absolută

Dragnea a mai precizat că așteaptă să vadă cu ce pachet de legi va veni Tudorel Toader, în condițiile în care legislația din Justiție trebuie modificată pentru a nu mai exista discuții tensionate. Pretindeți cam mult de la el! Ce-ar fi dacă Liviu Dragnea s-ar înscăuna chiar el Ministru al Justiției, să vină el să se mulțumească el pe el însuși? Prea multe așteaptări de la Tudorel Toader!”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Ce-ar fi dacă Liviu Dragnea s-ar înscăuna chiar el Ministru al Justiției?

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   dragnea,   Tudorel toader,   evaluare,   raport,   Lazar,   Kovesi,   ministrul Justitiei
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade