Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Ce palmă urmează să luăm de la oamenii politici! Toți borfașii vor ieși din pușcărie, că așa vrea Șerban Nicolae sau PSD-ul! Ce politician din ultimii 25 de ani poate să spună că el nu a făcut abuz? (VIDEO)

Radu Banciu: Ce palmă urmează să luăm de la oamenii politici! Toți borfașii vor ieși din pușcărie, că așa vrea Șerban Nicolae sau PSD-ul! Ce politician din ultimii 25 de ani poate să spună că el nu a făcut abuz? (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre amendamentul depus de Șerban Nicolae (PSD) la proiectul legii grațierii, potrivit căruia vor fi grațiați inclusiv cei condamnați pentru fapte de corupție, precum luare de mită, dare de mită, trafic de influență și abuz în serviciu. (Detalii AICI)

”Ce palmă urmează să luăm de la oamenii politici! 

Citește și: Radu Banciu, despre condamnarea la închisoare a lui Gabriel Berca: Cât ghinion trebuie să ai faci pușcărie exact când legile justiției sunt măcelărite? (VIDEO)'Suntem căsătoriți de 15 ani. De 5 ani cochetăm cu ideea de swing! Am petrecut o seară în 3 cu un al bărbat, iar mie..'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăRadu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)

Este o adevărată tragedie! 

Hai să fim serioși! Asta este o glumă ordinară! În loc să fie grațiați cei care au ajuns la pușcărie dintr-o eroare sau au făcut lucruri care pot fi iertate fără regret - o flegmă, o palmă, un scuipat, o vorbă urâtă, un furt de doi lei... Asta se pare că în România nu se iartă. I-a dat cu o sticlă în cap unuia, ăla are un hematom, a făcut plângere și i-a dat 15 ani. Că așa se ia... Dacă îl plesnești pe unul în legitimă apărare sau te scoate din sărite, îi dai un pumn de vede stele verzi, i se face un cucui, se duce repede la Institutul de medicină legală, mai are și un avocat din ăsta, iar tu ești un nimeni, îți dă de nu mai ai ce să faci. Tre să devii cel mai mare scriitor din toate timpurile ca să poți să ieși la timp din pușcărie. 

Asta ar trebui să facem! Nu să scoatem oameni care au primit șapte ani de pușcărie, după ce au executat șase luni sau un an. Nu e normal! La noi, practic, vor ieși toți borfașii, toți impostorii politicii vor ieși din pușcărie, că așa vrea Șerban Nicolae sau PSD-ul. 

Citește și: Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO)Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

Este împotriva logicii! Dacă trebuia să se facă o asemenea curățenie la nivel de instituții carcerale, atunci trebuia să se ia cu oamenii de jos.

Ăsta e doar începutul! Să nu fie naivi nici judecătorii, nici procurorii! Trăim în România, fraților! Când ești condamnat pentru abuz în serviciu, e evident că ăsta e doar începutul vinilor tale și viitoarelor tale pedepse. Ce politician din ultimii 25 de ani poate să spună că el nu a făcut abuz? Toți dădeau un telefon, toți șantajau, toți terorizau, toți te amenințau, toți profitau de funcția pe care o aveau”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Ce palmă urmează să luăm de la oamenii politici! Toți borfașii vor ieși din pușcărie, că așa vrea Șerban Nicolae sau PSD-ul!

Citește și: Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a jignit o deputată USR: Dacă se întâmpla în Vest, îl dădeau afară din partid și nici nu-l mai îngropau cu cruce (VIDEO)Radu Banciu: Un raport arată că doar 1 din 10 părinți nu și-ar lovi niciodată copilul. Cei mai mulți cred și azi că bătaia e ruptă din rai. Cu așa mentalitate, România nu se poate schimba (VIDEO)Radu Banciu: Dispariția Regelui Mihai e un moment istoric. În ultimii 50 de ani, România nu s-a mai despărțit de niciun alt personaj de asemenea calibru (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   gratiere,   corupti,   serban nicolae,   PSD,   detinuti,   eliberare din inchisoare,   corupti,   coruptie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu