Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)

Radu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre birocrația excesivă și despre incapacitatea statului român de a crea facilități, astfel încât cetățenii să nu fie plimbați pe la ghișee pentru plata impozitelor și a taxelor.

”Actualul guvern schimbă toate legile din țară, dar nu se uită la așa ceva. Astea sunt marile probleme! Nu mă interesează că mă umilește la ghișeu, că nu se uită la mine când îmi ia banii sau că mănâncă atunci când discută cu mine. Astea nu-s probleme, că ne-am născut în România și suntem imuni la așa ceva.

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Mă enervează tâmpenia asta: De ce să mă duc de acasă? Adică nici atât confort nu pot să am, de trebuie să mă duc să plătesc un rahat de impozit de 10 lei pe lună, pe care apoi oricum mi-l rotunjesc să-mi mai ia niște bani? 

Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială din istorie, retrăgeau impozitul din salariu. Un confort extraordinar! Azi îți tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. O deschizi de zici că te condamnă la moarte. Te duci apoi să-ți plătești impozitele: bătaie de joc la o sută de ghișee și cozi interminabile. Luați-ne banii pe alte căi!

Și dacă ești căsătorit, trebuie să plătești și tu și nevastă-ta. Aceeași sumă, de două ori! Nu v-a trecut prin cap o prostie și mai mare? De ce nu-i puneți și pe copii să plătească gunoiu? Așa încurajați familia? Păi nu se mai căsătorește omul, ca să nu mai plătească gunoiul de două ori.

Citește și: Marea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarieRadu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)Radu Banciu, despre pragul de 200.000 de euro pentru abuzul în serviciu: E clar că e pentru Liviu Dragnea, e clar că este pentru oameni de această teapă (VIDEO)

La fel și cu casa. Am o casă pe numele meu sau al soției, nici nu contează, și plătim fiecare același impozit. Dai tu 300 de lei, dă și nevasta 300 de lei. Cum să plătesc de două ori pentru același lucru?”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   taxe,   impozite,   birocrație,   cozi,   ghișee
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu