Radu Banciu: Cum să-i vrea cineva răul lui Liviu Dragnea? (VIDEO)

Radu Banciu: Cum să-i vrea cineva răul lui Liviu Dragnea? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” o declarație a lui Codrin Ștefănescu, despre cât de vânat este Liviu Dragnea.

”Codrin Ștefănescu, dezvăluiri din interiorul PSD. Ne interesează. ”Vreau să vă spun un detaliu: Victor Ponta a pierdut, fiindcă a cedat, adică a pierdut, pentru că și-a dat demisia din funcția de președinte PSD, fără să-i ceară nimeni. Noi l-am fi susținut până în pânzele albe. Dragnea, spre deosebire de Ponta, nu-și va da demisia și nu cedează în această bătălie. Vom merge împreună cu el, pentru că el e o bătălie pentru români”.

Asta sună bine! Deci, iată, Liviu Dragnea ne reprezintă, el se bate pentru noi și nu face nimic ieșit din comun. Asta a promis în campania electorală. ”Vom lua măsuri pentru ca abuzul să nu se mai petreacă. În primul rând electoratul nostru și cei care ne-au votat, le-am promis că vom readuce democrația în România, așteaptă de la noi un pachet legislativ în sensul acesta”. Sigur, domnul Ștefănescu, oamenii așteaptă cam demult aceste pachete legislative.

Românul mereu a fost sensibil la noțiunea de pachet, dacă vedeți ce vreau să spun. Deci cu cât mai repede vin aceste pachete, cu atât mai bine. Românul așteaptă pachete fie legislative, fie de altă natură, cu brațele deschise. ”Țara suferă de ani de zile, zi de zi auzim despre abuzuri incalificabile. Pe capul lui Dragnea s-a pus un preț. Avem nouă oameni în partid care mi-au spus cu subiect și predicat. Când au fost la anchetă li s-a spus: nu vrei să meargă dosarul mai departe sau nu vrei să-ți luăm și familia și copiii, declari ceva de Dragnea, orice”.

Haideți că nu e chiar așa. Ați trecut prin momente dificile, vă înțeleg. Știu că considerați acum că toată lume are ceva cu Liviu Dragnea. N-are, domnule. Dragnea este șeful partidului, e președintele Camerei Deputaților, a scăpat de închisoare în Dosarul Referendumului, e un om în putere, conduce partidul. N-a luat cele mai bune decizii de la începutul anului, dar mai e timpul. Cum să-i vrea cineva răul lui Liviu Dragnea. Sigur, acolo în PSD ar trebui să vă uitați că doar de acolo… țineți minte vorba aia: nimeni nu-i profet în țara lui. Sau, dacă am extrapola un pic, nimeni nu-i profet la el în partid. Așa că acolo trebuie să vadă Liviu Dragnea! Domnule Ștefănescu, un pic de luciditate și-o să vedeți că din PSD vin lucrurile astea”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Cum să-i vrea cineva răul lui Liviu Dragnea?

#DIRECT_ONE_baymqc#

Urmăriți B1TV.ro și pe