Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Dacă legea grațierii se va aplica, toată clasa politică actuală din România va dispărea (VIDEO)

Radu Banciu: Dacă legea grațierii se va aplica, toată clasa politică actuală din România va dispărea (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre votul din Comisia juridică a Senatului pe legea grațierii. Aleşii un amendament la acest proiect de lege, potrivit căruia persoanele condamnate pentru luare sau dare de mită şi trafic sau cumpărare de influenţă vor fi graţiate.

”Scandal în țară. Deocamdată nu este atât de vizibil pe cât ar putea să urmeze zilele următoare, dar totuși unii dintre manifestanți s-au adunat în piața guvernului pentru a-și manifesta dezaprobarea față de ce se întâmplă în miezul clasei politice”, a comentat Banciu. 

Citește și: Radu Banciu, despre condamnarea la închisoare a lui Gabriel Berca: Cât ghinion trebuie să ai faci pușcărie exact când legile justiției sunt măcelărite? (VIDEO)Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Radu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)

”Inițial, puteam să speram că această măsură va fi adoptată pentru oameni care chiar aveau nevoie de ea. Asta aș fi înțeles eu prin recuperarea omului, nicidecum clasa politică. Mi se pare strigător la cer. Evident că asta ar putea să răstoarne clasa politică din temelii. O să vedem în zilele următoare care va fi forța alegătorului obișnuit, mințit iată în față. 

Dacă această lege va intra vreodată în vigoare e clar că va fi prăpăd. Putem să ne așteptăm la așa ceva. Nu-i mai văd pe politicieni scăpând și din asta, vă spun sincer. Dacă asta se va aplica, toată clasa politică actuală din România va dispărea. Eu îi cred pe oameni capabili să facă omor pentru asta și au dreptate. Este absolut revoltător”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu: Dacă legea grațierii se va aplica, toată clasa politică actuală din România va dispărea

Citește și: Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO)Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   legea gratierii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu