Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: De ce ar merita un corupt să fie tratat în pușcărie ca un sfânt, când oamenii nevinovați mor în spitale de bacterii? Atât timp cât cei integri nu au parte de spitale în România, de ce ar avea borfașii? (VIDEO)

Radu Banciu: De ce ar merita un corupt să fie tratat în pușcărie ca un sfânt, când oamenii nevinovați mor în spitale de bacterii? Atât timp cât cei integri nu au parte de spitale în România, de ce ar avea borfașii? (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a explicat în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu” de ce îmbunătățirea condițiilor din pușcării nu reprezintă o prioritate în România și de ce moartea lui Dan Adamescu, om de afaceri condamnat pentru corupție, nu ar trebui văzută cu milă.

De ce ar merita un corupt, situație ideală în pușcărie, să fie tratat ca un sfânt, când oamenii care nu au nicio vină mor în spitale de bacterii? Atât timp cât cei integri nu au parte de spitale în România, de ce ar avea borfașii? Este absolut logic! Atât timp cât în această țară nu s-a făcut nimic în acest domeniu, de altfel contestat și recontestat în toate cazurile de dată recentă - vezi Colectivul... Ăia ce vină aveau că au murit în spitale? S-a dovenit că cei mai mulți au murit ca urmare a infecțiilor spitalicești. Au murit cu zile în spitale

Citește și: Radu Banciu, despre atacul lui Tăriceanu la adresa fostului premier: Atât de proști sunt încât a venit SRI și l-a băgat pe Mișu Tudose să distrugă PSD (VIDEO)Andra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratRadu Banciu: PSD-ul trebuie să înțeleagă că, oricum, se va sfârși la un moment dat toată această aiureală. Nu poți să faci politică doar pentru tine (VIDEO)

Oamenii săraci care trăiesc în Berceni sau în Pantelimon și la care nu vine salvarea, că sunt prea săraci? Cunosc situații. Au murit de cancer cu zile! Nu mai venea salvarea, că nu aveau ce să-i dea, nu-i mai ducea la Fundeni. La ăștia nu se gândește nimeni? Pe ăștia nu-i mediatizează niciun escroc din politică niciodată.

Deci să punem lucrurile într-un context firesc: atât timp cât, în România, oamenii normali, oamenii sănătoși, oamenii cinstiți, care au ghinionul la un moment dat, se duc să facă niște analize și se îmbolnăvesc în spital și mor acolo, pentru că statul nu a făcut niciodată nimic în domeniul ăsta, păi cum ar fi putut același stat să facă minuni pentru pușcăriași? Era ilogic! Adică întâi trebuie să ai boi și apoi căruța. 

Oricum nu e prioritate pentru niciun guvern. Credeți că vor fi vreodată modernizate spitalele? Eu, ca jurnalist onesc, și-n numele celor care ne urmăresc, nu pot să duc această discuție în derizoriu. 

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Radu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)Marea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarie

Deci această moarte a lui Dan Adamescu este o moarte pe care și-a făcut-o cu mâna lui. El nu e o victimă, este un hoț în primul rând! Este un corupt, un bandit, apoi vin celelalte”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: De ce ar merita un corupt să fie tratat ca un sfânt în pușcărie, când oamenii nevinovați mor în spitale de bacterii?

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu