Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: De ce ar merita un corupt să fie tratat în pușcărie ca un sfânt, când oamenii nevinovați mor în spitale de bacterii? Atât timp cât cei integri nu au parte de spitale în România, de ce ar avea borfașii? (VIDEO)

Radu Banciu: De ce ar merita un corupt să fie tratat în pușcărie ca un sfânt, când oamenii nevinovați mor în spitale de bacterii? Atât timp cât cei integri nu au parte de spitale în România, de ce ar avea borfașii? (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a explicat în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” de ce îmbunătățirea condițiilor din pușcării nu reprezintă o prioritate în România și de ce moartea lui Dan Adamescu, om de afaceri condamnat pentru corupție, nu ar trebui văzută cu milă.

De ce ar merita un corupt, situație ideală în pușcărie, să fie tratat ca un sfânt, când oamenii care nu au nicio vină mor în spitale de bacterii? Atât timp cât cei integri nu au parte de spitale în România, de ce ar avea borfașii? Este absolut logic! Atât timp cât în această țară nu s-a făcut nimic în acest domeniu, de altfel contestat și recontestat în toate cazurile de dată recentă - vezi Colectivul... Ăia ce vină aveau că au murit în spitale? S-a dovenit că cei mai mulți au murit ca urmare a infecțiilor spitalicești. Au murit cu zile în spitale! 

Citește și: Radu Banciu, despre scandalul de la Digi 24: A venit nenea ăsta de la țară, a intrat cu bocancii în sufragerie, după aia s-a urcat pe masă, pe televizor și făcea audiență de șase ori cât media postului (VIDEO)

Oamenii săraci care trăiesc în Berceni sau în Pantelimon și la care nu vine salvarea, că sunt prea săraci? Cunosc situații. Au murit de cancer cu zile! Nu mai venea salvarea, că nu aveau ce să-i dea, nu-i mai ducea la Fundeni. La ăștia nu se gândește nimeni? Pe ăștia nu-i mediatizează niciun escroc din politică niciodată.

Deci să punem lucrurile într-un context firesc: atât timp cât, în România, oamenii normali, oamenii sănătoși, oamenii cinstiți, care au ghinionul la un moment dat, se duc să facă niște analize și se îmbolnăvesc în spital și mor acolo, pentru că statul nu a făcut niciodată nimic în domeniul ăsta, păi cum ar fi putut același stat să facă minuni pentru pușcăriași? Era ilogic! Adică întâi trebuie să ai boi și apoi căruța. 

Oricum nu e prioritate pentru niciun guvern. Credeți că vor fi vreodată modernizate spitalele? Eu, ca jurnalist onesc, și-n numele celor care ne urmăresc, nu pot să duc această discuție în derizoriu. 

Citește și: Radu Banciu: Astăzi, când se vorbește de procurori, zici că vorbești de gulii furajere (VIDEO)

Deci această moarte a lui Dan Adamescu este o moarte pe care și-a făcut-o cu mâna lui. El nu e o victimă, este un hoț în primul rând! Este un corupt, un bandit, apoi vin celelalte”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: De ce ar merita un corupt să fie tratat ca un sfânt în pușcărie, când oamenii nevinovați mor în spitale de bacterii?

Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate