Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: De ce ar merita un corupt să fie tratat în pușcărie ca un sfânt, când oamenii nevinovați mor în spitale de bacterii? Atât timp cât cei integri nu au parte de spitale în România, de ce ar avea borfașii? (VIDEO)

Radu Banciu: De ce ar merita un corupt să fie tratat în pușcărie ca un sfânt, când oamenii nevinovați mor în spitale de bacterii? Atât timp cât cei integri nu au parte de spitale în România, de ce ar avea borfașii? (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a explicat în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu” de ce îmbunătățirea condițiilor din pușcării nu reprezintă o prioritate în România și de ce moartea lui Dan Adamescu, om de afaceri condamnat pentru corupție, nu ar trebui văzută cu milă.

De ce ar merita un corupt, situație ideală în pușcărie, să fie tratat ca un sfânt, când oamenii care nu au nicio vină mor în spitale de bacterii? Atât timp cât cei integri nu au parte de spitale în România, de ce ar avea borfașii? Este absolut logic! Atât timp cât în această țară nu s-a făcut nimic în acest domeniu, de altfel contestat și recontestat în toate cazurile de dată recentă - vezi Colectivul... Ăia ce vină aveau că au murit în spitale? S-a dovenit că cei mai mulți au murit ca urmare a infecțiilor spitalicești. Au murit cu zile în spitale

Citește și: Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO)Un avion de vânătoare românesc a deschis focul asupra unui OZN Incredibil! Ce a fost găsit în poşeta Elenei Ceaușescu după execuţie”De la nea Nicu n-au mai fost așa tolomaci la putere!” Radu Banciu, și despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea! (VIDEO) Radu Banciu: Dragnea e doar un prostănac, un țărănoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea (VIDEO)

Oamenii săraci care trăiesc în Berceni sau în Pantelimon și la care nu vine salvarea, că sunt prea săraci? Cunosc situații. Au murit de cancer cu zile! Nu mai venea salvarea, că nu aveau ce să-i dea, nu-i mai ducea la Fundeni. La ăștia nu se gândește nimeni? Pe ăștia nu-i mediatizează niciun escroc din politică niciodată.

Deci să punem lucrurile într-un context firesc: atât timp cât, în România, oamenii normali, oamenii sănătoși, oamenii cinstiți, care au ghinionul la un moment dat, se duc să facă niște analize și se îmbolnăvesc în spital și mor acolo, pentru că statul nu a făcut niciodată nimic în domeniul ăsta, păi cum ar fi putut același stat să facă minuni pentru pușcăriași? Era ilogic! Adică întâi trebuie să ai boi și apoi căruța. 

Oricum nu e prioritate pentru niciun guvern. Credeți că vor fi vreodată modernizate spitalele? Eu, ca jurnalist onesc, și-n numele celor care ne urmăresc, nu pot să duc această discuție în derizoriu. 

Citește și: Radu Banciu: Dragnea se plânge că vor să-i dea în cap. De ce nu i-ar da? El ne-a dat nouă în cap tuturor. Tot ce a făcut PSD a fost să-i plesnească pe oameni în moalele capului (VIDEO)Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a povestit o sinistră șuetă cum s-a făcut el politician. Aia cu Teleromanul a rezolvat-o, dar așa cum rezolvi un nasture de la cămașă (VIDEO)Radu Banciu: Am aflat, în sfârșit, de ce lui Petre Daea îi plac atât de mult oile (VIDEO)

Deci această moarte a lui Dan Adamescu este o moarte pe care și-a făcut-o cu mâna lui. El nu e o victimă, este un hoț în primul rând! Este un corupt, un bandit, apoi vin celelalte”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: De ce ar merita un corupt să fie tratat ca un sfânt în pușcărie, când oamenii nevinovați mor în spitale de bacterii?

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade