Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: De ce ar merita un corupt să fie tratat în pușcărie ca un sfânt, când oamenii nevinovați mor în spitale de bacterii? Atât timp cât cei integri nu au parte de spitale în România, de ce ar avea borfașii? (VIDEO)

Radu Banciu: De ce ar merita un corupt să fie tratat în pușcărie ca un sfânt, când oamenii nevinovați mor în spitale de bacterii? Atât timp cât cei integri nu au parte de spitale în România, de ce ar avea borfașii? (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a explicat în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu” de ce îmbunătățirea condițiilor din pușcării nu reprezintă o prioritate în România și de ce moartea lui Dan Adamescu, om de afaceri condamnat pentru corupție, nu ar trebui văzută cu milă.

De ce ar merita un corupt, situație ideală în pușcărie, să fie tratat ca un sfânt, când oamenii care nu au nicio vină mor în spitale de bacterii? Atât timp cât cei integri nu au parte de spitale în România, de ce ar avea borfașii? Este absolut logic! Atât timp cât în această țară nu s-a făcut nimic în acest domeniu, de altfel contestat și recontestat în toate cazurile de dată recentă - vezi Colectivul... Ăia ce vină aveau că au murit în spitale? S-a dovenit că cei mai mulți au murit ca urmare a infecțiilor spitalicești. Au murit cu zile în spitale

Citește și: Radu Banciu, cu ocazia aniversării lui Crin Antonescu: "L-a uitat toată societatea, noi nu! La mulți ani, nea Căcă!" (VIDEO)Radu Banciu, despre rămânerea în funcție a ministrului Educației: "Cum să găsească un prost mai mare decât Liviu Pop?" (VIDEO)Radu Banciu, după ce a fost reclamat la CNCD: "Pe Rareș Bogdan de la Realitatea îl chemați sau nu aveți voie?" (VIDEO)

Oamenii săraci care trăiesc în Berceni sau în Pantelimon și la care nu vine salvarea, că sunt prea săraci? Cunosc situații. Au murit de cancer cu zile! Nu mai venea salvarea, că nu aveau ce să-i dea, nu-i mai ducea la Fundeni. La ăștia nu se gândește nimeni? Pe ăștia nu-i mediatizează niciun escroc din politică niciodată.

Deci să punem lucrurile într-un context firesc: atât timp cât, în România, oamenii normali, oamenii sănătoși, oamenii cinstiți, care au ghinionul la un moment dat, se duc să facă niște analize și se îmbolnăvesc în spital și mor acolo, pentru că statul nu a făcut niciodată nimic în domeniul ăsta, păi cum ar fi putut același stat să facă minuni pentru pușcăriași? Era ilogic! Adică întâi trebuie să ai boi și apoi căruța. 

Oricum nu e prioritate pentru niciun guvern. Credeți că vor fi vreodată modernizate spitalele? Eu, ca jurnalist onesc, și-n numele celor care ne urmăresc, nu pot să duc această discuție în derizoriu. 

Citește și: Radu Banciu, despre manualul de franceză de clasa a 8-a: "Cât de dobitoc trebuie să fii să pui trenul Thalys pe prima pagina?" (VIDEO)Radu Banciu: Ultimii în carieră au ajuns să conducă România. Niște analfabeți, nenorociți, ultimii oameni! / Pe Dragnea îl interesează Legea pensiilor, că dacă mai pot fi prostiți unii, aceia sunt pensionarii (VIDEO)Radu Banciu, despre lipsa de reacție din PSD după ce Palada l-a bătut pe Goțiu: "Ăsta pentru că e în USR este un potențial cadavru la televizor?" (VIDEO)

Deci această moarte a lui Dan Adamescu este o moarte pe care și-a făcut-o cu mâna lui. El nu e o victimă, este un hoț în primul rând! Este un corupt, un bandit, apoi vin celelalte”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: De ce ar merita un corupt să fie tratat ca un sfânt în pușcărie, când oamenii nevinovați mor în spitale de bacterii?

Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade