Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre atacurile din Munchen: "Când vorbim de Stadionul Olimpic din Munchen ne amintim de Olimpiadă de Munchen, îndoliată atunci cu un atac poate de alt tip decat cel de astăzi"

Radu Banciu, despre atacurile din Munchen: "Când vorbim de Stadionul Olimpic din Munchen ne amintim de Olimpiadă de Munchen, îndoliată atunci cu un atac poate de alt tip decat cel de astăzi"

Un articol de: |
Foto: B1TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre atacurile armate din Munchen.

"Când vorbim de Stadionul Olimpic din Munchen ne amintim de Olimpiadă de Munchen, îndoliată atunci cu un atac poate de alt tip decat cel de astăzi, dar care a făcut istorie la Olimpiada de la Munchen din 1972.

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Astăzi sigur la un fast-food din apropierea stadionului Olimpic, un atacator s-a sinucis, mai sunt încă, numărul morților încă necunoscut, undeva între 6 și 150, 15 a confirmat un ziar german, asta e abia la început, televiziunea 10, poliția s-a limitat la 6. În fine probabil sunt mai mulți, atată timp cât 2 dintre atacatori nu sunt prinși e probabil să mai fie victime.

Pentru noi este o chestiune din asta, ne uităm un pic la televizor, nu vorbesc de televiziunile în sine care trăiesc din asta câteva ore, câteva zile. Vorbesc de oameni, sunt imuni deja, ajunge să fie terorismul cum e corupție. Vin toți și strigă sunt nevinovat, e o justiție de Evul Mediu, este o țară de rahat, astă nu e stat de drept. Așa și aștia, în curând vor spune este innaceptabil să trăim printre creștini, toți catolicii ăștia amărâți, există o singură religie, asta a lui Allah." a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre atacurile din Munchen: "Când vorbim de Stadionul Olimpic din Munchen ne amintim de Olimpiadă de Munchen, îndoliată atunci cu un atac poate de alt tip decat cel de astăzi"

Citește și: Marea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarieRadu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Munchen,   atac armat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu