Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre bubuitura puternică de la Galați neexplicată de autoritățile: Și mineriadele, Revoluția și lovitura de stat au rămas fără explicații

Radu Banciu, despre bubuitura puternică de la Galați neexplicată de autoritățile: Și mineriadele, Revoluția și lovitura de stat au rămas fără explicații

Un articol de: |

Radu Banciu a comentat în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu bubuitura puternică auzită deasupra orașelor Galați și Brăila, bubuitură care a rămas fără nicio explicație din partea autorităților.

"Suntem aici pentru că dacă am fi fost la Galați sau la Brăila sau mai știe cine unde nici nu mai eram. Acolo s-a consemnat astăzi în jurul orei 17 o bubuitură care s-a auzit pe o distanță de 30 de kilometri a la rond, inclusiv în municipiul Brăila aflat în proxima vecinătate. Ce-o fi fost la Vaslui deocamdată nu avem informații.

Citește și: Radu Banciu: "La MOARTEA lui Ion ILIESCU o să fie foarte MULȚI ROMÂNI prezenți, unii ca să se ASIGURE că A MURIT" (VIDEO)A fost violată și ucisă în Beirut. Familia tinerei face un anunț devastatorÎn plin scandal, Principesa Margareta s-a dat de gol în timpul înmormântării RegeluiRadu Banciu, despre condamnarea la închisoare a lui Gabriel Berca: Cât ghinion trebuie să ai faci pușcărie exact când legile justiției sunt măcelărite? (VIDEO)

O bubuitură colosală neexplicată de autorități. Acuma sigur că nici mineriadele nu au fost explicate, nici Revoluția nu a fost explicată, nici lovitura de stat nu a fost explicată- nu vă mai spun din ce an pentru ca să nu iasă controverse pentru că oricum nu va fi rezolvată. N-a fost explicată foarte clar științifică nici partea doua a alegerilor din 2016. Deci iată clar că în această situație nu prea avem ce spune.

Sunt cică două ipoteze de luat în calcul la Galați. Una, un avion care să fi spart pragul sonic, așa se întâmplă uneori și atunci e o astfel de explozie puternică. Sau, un asteroid să fi explodat în zonă. Cum să explodeze asteroidul chiar la Galați? Adică nu găsise un loc pe toată planeta. E clar că lucrurile sunt fără întoarcere", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre bubuitura puternică de la Galați neexplicată de autoritățile: Și mineriadele, Revoluția și lovitura de stat au rămas fără explicații

Citește și: Radu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO)Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Galati,   mineriade,   revolutie,   bubuitura
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu