Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre cartea de poezii a lui Valeriu Argăseală: Nu m-ar surprinde ca, peste 10-15 ani, omul ăsta să ajungă la teze și la bacalaureat (VIDEO)

Radu Banciu, despre cartea de poezii a lui Valeriu Argăseală: Nu m-ar surprinde ca, peste 10-15 ani, omul ăsta să ajungă la teze și la bacalaureat (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că fostul arbitru asistent și președinte la FCSB din 2010, Valeriu Argăseală, va publica un volum de poezie.

”Iată că dintr-un nimeni, Valeriu Argăseală ajunge poet la 62 de ani. Este un eveniment epocal. (...) Un om de paie, din care astăzi extragem un literat. Este practic, un concurent, după părerea mea, de primă mână al redutabilului Varujan Vosganian, acolo în drumul ăla îngust și plin de serpentine care duce spre premiul Nobel pentru literatură”, a comentat Banciu. 

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

”Vorbim aici despre zbaterile sentimentale ale lui Valeriu Argăseală. (...) Așa ceva scriam și noi, undeva între a 6-a și a 7-a, păcat că le-am mototolit la un moment dat, când ne-am dat seama că talentul este cu totul altceva. 

Pe mine nu m-ar surprinde, la cum evoluează legile în țara asta în ultima vreme, să avem lectură obligatorie din Vali Argăseală, peste 10-15 ani, omul ăsta să ajungă la teze, la bacalaureat. Să știți că e posibil”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu, despre cartea de poezii a lui Valeriu Argăseală: Nu m-ar surprinde ca, peste 10-15 ani, omul ăsta să ajungă la teze și la bacalaureat

Citește și: Marea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarieRadu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)


 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu