Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre cazul lui Sebastian Ghiță: Cred că ar putea fi și subiect de Bacalaureat, la un moment dat. De exemplu, la ”Baltagul” l-ai putea asocia foarte ușor (VIDEO)

Radu Banciu, despre cazul lui Sebastian Ghiță: Cred că ar putea fi și subiect de Bacalaureat, la un moment dat. De exemplu, la ”Baltagul” l-ai putea asocia foarte ușor (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre cazul lui Sebastian Ghiță, în contextul în care, potrivit unor surse, este doar o chestiune de timp până când fostul deputat va fi prins. 

”Stați liniștiți, să numărăm orele până când Sebastian Ghiță va fi prins. Cică s-a strâns lațul în jurul lui într-atât de tare încât nu mai există speranțe. Cel puțin așa cred autoritățile în urma audierii soției sale. Aceasta era atât de sigură pe ea că Sebastian Ghiță o duce mai bine ca niciodată, încât au ajuns la concluzia că e o chestiune de ore până când va fi prins”, a comentat Banciu. 

Citește și: Radu Banciu, despre nominalizare de premier: Mihai Tudose nu reușeste să se califice pentru funcție în niciunul din cele mai sensibile subiecte ale momentului (VIDEO)Radu Banciu: Favoriți pentru funcția de premier sunt trei - umbra lui Dragnea, unul cu pete de plagiat pe CV și succesorul lui Năstase (VIDEO)Radu Banciu: Toți drăgniștii s-au grăbit să-și retragă demisiile. Vor să se întoarcă în matca adevărată a PSD-ului, acolo unde hoții cei mari sunt pe cai mari (VIDEO)

”Cred că ar putea fi și subiect de Bacalaureat, la un moment dat. De exemplu, la ”Baltagul” l-ai putea asocia foarte ușor pe Sebastian Ghiță. (...) Ce incertitudine, exact ca aia din ”Baltagul”. Să pleci după bărbat și să ai în conștiință totuși ideea că el e mort, dar să nu vrei să spui asta, să mergi înainte cu orice preț, să te convingi că moartea mai are și o întoarcere. Câtă ambiție, ce mental trebuie să ai! Ce destin pentru oamenii ăștia, apropiații lui Sebastian Ghiță, să îl caute în gând și în visuri în fiecare noapte. 

Eminescu ar fi putut, eventual, să scrie o continuare la ”Luceafărul” în care să îl caute prin stele, pe unde se pricepea el mai bine, prin codrii lui, prin lacuri, să îl caute pe Sebastian Ghiță ca un scafandru. Poate doar el să fi reușit, metaforic, să ni-l aducă înapoi pe acest bastardo-erou al neamului, că nici nu mai știi în ce categorie să îl pui. E un erou Sebastian Ghiță? E un fugar?”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu, despre cazul lui Sebastian Ghiță: Cred că ar putea fi și subiect de Bacalaureat, la un moment dat. De exemplu, la ”Baltagul” l-ai putea asocia foarte ușor

Citește și: Radu Banciu: Vina e a lui Dragnea, că el a dat drumul acestui guvern. Dragnea i-a propus pe miniștri, Dragnea l-a propus pe premier (VIDEO)Radu Banciu: Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea și Tăriceanu să nu treacă moțiunea? PSD n-ar mai fi decât un partid de geambași (VIDEO)Radu Banciu: Cu excepția ultimelor 48 de ore, Grindeanu nu a fost altceva decât un prostănac (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Sebastian Ghita
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade