Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre cazul lui Sebastian Ghiță: Cred că ar putea fi și subiect de Bacalaureat, la un moment dat. De exemplu, la ”Baltagul” l-ai putea asocia foarte ușor (VIDEO)

Radu Banciu, despre cazul lui Sebastian Ghiță: Cred că ar putea fi și subiect de Bacalaureat, la un moment dat. De exemplu, la ”Baltagul” l-ai putea asocia foarte ușor (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre cazul lui Sebastian Ghiță, în contextul în care, potrivit unor surse, este doar o chestiune de timp până când fostul deputat va fi prins. 

”Stați liniștiți, să numărăm orele până când Sebastian Ghiță va fi prins. Cică s-a strâns lațul în jurul lui într-atât de tare încât nu mai există speranțe. Cel puțin așa cred autoritățile în urma audierii soției sale. Aceasta era atât de sigură pe ea că Sebastian Ghiță o duce mai bine ca niciodată, încât au ajuns la concluzia că e o chestiune de ore până când va fi prins”, a comentat Banciu. 

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă ar fi început să plângă după ce a fost comparată de CTP cu o specie de maimuță (VIDEO)'Lucrez în străinătate și nevastă ma înșală. Am înfruntat-o și mi-a zis că ...'Radu Banciu, despre atacul lui Tăriceanu la adresa fostului premier: Atât de proști sunt încât a venit SRI și l-a băgat pe Mișu Tudose să distrugă PSD (VIDEO)

”Cred că ar putea fi și subiect de Bacalaureat, la un moment dat. De exemplu, la ”Baltagul” l-ai putea asocia foarte ușor pe Sebastian Ghiță. (...) Ce incertitudine, exact ca aia din ”Baltagul”. Să pleci după bărbat și să ai în conștiință totuși ideea că el e mort, dar să nu vrei să spui asta, să mergi înainte cu orice preț, să te convingi că moartea mai are și o întoarcere. Câtă ambiție, ce mental trebuie să ai! Ce destin pentru oamenii ăștia, apropiații lui Sebastian Ghiță, să îl caute în gând și în visuri în fiecare noapte. 

Eminescu ar fi putut, eventual, să scrie o continuare la ”Luceafărul” în care să îl caute prin stele, pe unde se pricepea el mai bine, prin codrii lui, prin lacuri, să îl caute pe Sebastian Ghiță ca un scafandru. Poate doar el să fi reușit, metaforic, să ni-l aducă înapoi pe acest bastardo-erou al neamului, că nici nu mai știi în ce categorie să îl pui. E un erou Sebastian Ghiță? E un fugar?”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu, despre cazul lui Sebastian Ghiță: Cred că ar putea fi și subiect de Bacalaureat, la un moment dat. De exemplu, la ”Baltagul” l-ai putea asocia foarte ușor

Citește și: Radu Banciu: PSD-ul trebuie să înțeleagă că, oricum, se va sfârși la un moment dat toată această aiureală. Nu poți să faci politică doar pentru tine (VIDEO)Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Radu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Sebastian Ghita
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu