Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre decizia CNCD în cazul clientului refuzat la Kaufland Odorheiu Secuiesc: Vă dați seama de ridicolul situației? Este absolut strigător la cer (VIDEO)

Radu Banciu, despre decizia CNCD în cazul clientului refuzat la Kaufland Odorheiu Secuiesc: Vă dați seama de ridicolul situației? Este absolut strigător la cer (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre decizia Consiliului pentru Combaterea Discriminării, potrivit căreia, în cazul bărbatului care ar fi fost refuzat să fie servit de o vânzătoare, angajată a magazinului Kaufland din Odorheiu Secuiesc, pe motiv că nu vorbea limba maghiară, nu se întrunesc elementele constitutive ale faptei de discriminare directă.

Una dintre recomandările făcute de CNCD este aceea ca agenții economici ”să adopte măsuri pentru a asigura cunoaşterea limbii oficiale a statului la un nivel rezonabil de către angajaţii care au în fişa postului sarcini ce ţin de deservirea clienţilor”. 

Citește și: "Se strânge lațul în jurul lui Dragnea". Radu Banciu: Chiar atât de proști ne crede? (VIDEO)Radu Banciu, cu ocazia aniversării lui Crin Antonescu: "L-a uitat toată societatea, noi nu! La mulți ani, nea Căcă!" (VIDEO)Radu Banciu, despre rămânerea în funcție a ministrului Educației: "Cum să găsească un prost mai mare decât Liviu Pop?" (VIDEO)

”Noi am dat acest Consiliu pentru Combaterea Discriminării pe mâna a doi cetățeni maghiari, ei vin și ne spun că ei ar recomanda, la nivel de câteva cuvinte ca etnicii maghiari să învețe un pic de românește, având în vedere că ei știu un pic de limbă română și atunci de ce nu ar putea să învețe și angajații unui supermarket de la Odorheiul Seciuesc. Vă dați seama de ridicolul situației? Au ajuns să recomande așa, la punctul trei, dacă vor, dacă nu vor «pueți și voi mâna și păcăliți-i pe ăia, cu doiă-trei cuvinte». Este absolut strigător la Cer”, a comentat Radu Banciu

Radu Banciu, despre decizia CNCD în cazul clientului refuzat la Kaufland Odorheiu Secuiesc: Vă dați seama de ridicolul situației? Este absolut strigător la cer

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade