Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre discursul lui Tudorel Toader în cazul Ghiță: Este o ieșire de om de doi lei! Ăsta este Ministrul Justiției în România! În condițiile astea, n-o să-l vedeți pe Sebastian Ghiță decât la telejurnal! (VIDEO)

Radu Banciu, despre discursul lui Tudorel Toader în cazul Ghiță: Este o ieșire de om de doi lei! Ăsta este Ministrul Justiției în România! În condițiile astea, n-o să-l vedeți pe Sebastian Ghiță decât la telejurnal! (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre demersurile întreprinse de autorități pentru aducerea lui Sebastian Ghiță la București.

Ne aflăm, în acest moment, în situaţia în care aşteptăm de la instanţele de judecată încheierile de verificare a temeiniciei legalităţii declanşării procedurii de extrădare>, spune Tudorel Toader. Ce exprimare e asta? Noi vrem să știm dacă-l aduce în țară sau nu! 

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă ar fi început să plângă după ce a fost comparată de CTP cu o specie de maimuță (VIDEO)'Lucrez în străinătate și nevastă ma înșală. Am înfruntat-o și mi-a zis că ...'Radu Banciu, despre atacul lui Tăriceanu la adresa fostului premier: Atât de proști sunt încât a venit SRI și l-a băgat pe Mișu Tudose să distrugă PSD (VIDEO)

Ministerul Justiţiei are deja pregătită această procedură, cerere. Aşteptăm încheierile de la instanţă şi în minutul următor dăm drumul la procedură>, mai spune Ministrul Justiției. Deci ei sunt ca la pescuit. Stau cu undița aia și cum începe să tragă, imediat trag de undiță, să scoată prada. Până atunci nu fac nimic. 

Gândiți-vă ce s-ar întâmpla, ce ar însemna dacă noi, la rândul nostru, nu am respecta procedura — ar fi lovită de nulitate și ar profita de ea cine are interesul să profite>, mai spune el. Cum să spui o asemenea idioțenie? A spus că toate procedurile sunt deja întocmite, că cererea e făcută, de parcă era mare șmecherie să faci o cerere, și noi așteptăm acum decizia instanțelor. 

Ăsta nu e un discurs de Ministru al Justiției. Cine să profite? Ori justiția e un rahat cu apă rece și ce fac ei acolo nu interesează pe nimeni, ori, dacă ce fac ei contează, cum ar putea cineva să profite? 

Citește și: Radu Banciu: PSD-ul trebuie să înțeleagă că, oricum, se va sfârși la un moment dat toată această aiureală. Nu poți să faci politică doar pentru tine (VIDEO)Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Radu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Este o ieșire de om de doi lei! Ăsta este Ministrul Justiției în România. În condițiile astea, vă spun doar atât: n-o să-l vedeți pe Sebastian Ghiță decât la telejurnal!”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre declarațiile lui Tudorel Toader în cazul Ghiță: Este o ieșire de om de doi lei! Ăsta este Ministrul Justiției în România!

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Sebastian Ghita,   ministrul Justitiei,   extradare,   Tudorel toader
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu