Radu Banciu, despre eliberarea lui Voiculescu: "Mi s-a părut ușor îmbătrânit" (VIDEO)

Radu Banciu, despre eliberarea lui Voiculescu: "Mi s-a părut ușor îmbătrânit" (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu eliberarea din închisoare a lui Dan Voiculescu după ce acesta a executat aproape 3 ani din cei 10 primiți în dosarul ICA.

"Dan Voiculescu, eliberat după 1076 de zile de detenție! Știți că pușcăria lui a început pe 8 august 2014, fusese condamnat atunci la 10 ani de închisoare cu închisoare. Celebra Camelia Bogdan și hotărârea ei de atunci, Dan Voiculescu spunea atunci că ar fi vrut să îi dea 20 de ani de închisoare, ceea ce iată ar fi însemnat printr-o deducere simplă, a la Mișu Tudose, că Dan Voiculescu ar fi stat 6 ani la pușcărie în loc de 3.

Acești 3 ani pe care nimeni nu îi va putea restitui vreodată marelui om de presă, marelui economist, redutabilului economist Dan Voiculescu și nu în ultimul rând profesorului universitar doctor Dan Voiculescu.

Acesta a ieșit în uralele mulțumii, chiar dacă mie mi s-a părut ușor îmbătrânit, dovadă că avea dreptate când spunea că detenția este cumplită și că a încercat să își creeze un univers, ați văzut, stând cu ochii închiși, practic trecea dintr-un balon de săpun în altul", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre eliberarea lui Voiculescu: "Mi s-a părut ușor îmbătrânit"

#DIRECT_ONE_2bbnwf#

Urmăriți B1TV.ro și pe