Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre faptul că o familie din Italia a fost amendată din cauza mirosului de prăjeală: Suntem răzbunați. Așteptăm să vină și precedentul cu bormașina (VIDEO)

Radu Banciu, despre faptul că o familie din Italia a fost amendată din cauza mirosului de prăjeală: Suntem răzbunați. Așteptăm să vină și precedentul cu bormașina (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că o familie din Italia a fost amendată cu 2.000 de euro pentru că mirosul din bucătăria lor s-a extins pe toată scara de bloc, "hărțuind olfactiv vecinii".

”O veste care ne va schimba destinul chiar dacă ea pare să fie desprinsă din zicala «țara arde și baba se piaptănă», dar să știți că este un precedent cu care, de aici înainte ne vom putea deplasa, să spunem, acolo unde plătim impozitele. Ei bine, s-a întâmplat și suntem răzbunați. 

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Tudor Gheorghe: 'Sunt unul dintre cei mai bogați români'. Ce venituri areRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Cu toții suportăm zilnic rigorile mirosurilor venite de la vecini. În general, cetățeanul român se plânge de lucrul ăsta, cel care locuiește la bloc, mai ales. Așteptăm să vină și precedentul cu bormașina”, a comentat Banciu. 

”De aici înainte vom putea invoca cu toții daune psihologice, olfactive, vizuale, pur și simplu vom putea să spunem orice și avem un precedent. Și avocații vor trebui instruiți pentru că se va ajunge la proces. De mâine, i-aș sfătui pe români să-și dea în judecată vecinii de fiecare dată când unul uită ciorba pe foc”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu, despre faptul că o familie din Italia a fost amendată din cauza mirosului de prăjeală: Suntem răzbunați. Așteptăm să vină și precedentul cu bormașina

Citește și: Marea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarieRadu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   amenda,   Italia,   miros,   prajeala
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu