Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre faptul că un deputat a spus că "românii se spală în troacă": Dacă mai există CNCD ar trebui să îl cheme și să îl tragă pe roată (VIDEO)

Radu Banciu, despre faptul că un deputat a spus că "românii se spală în troacă": Dacă mai există CNCD ar trebui să îl cheme și să îl tragă pe roată (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a comentat în ediția de duminică a emisiunii Lumea lui Banciu un interviu acordat de deputatul Miron Ignat unei agenții ruse de presă în care acesta vorbește despre români în mod negativ lăudând comunitatea lipoveană din țară.

"Un interviu acordat agenției ruse presă TASS de deputatul român Miron Ignat, deputat în Parlamentul României ales din partea rușilor lipoveni din România, care susține că poporul român are o igienă precară. Interesantă declarație pentru un deputat.

Citește și: Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO)Dani Oțil și Răzvan Simion nu-și mai vorbesc din cauza Lidiei Buble! Ce s-a întâmplatBianca este însărcinată! Vestea zilei în showbiz și primele declarațiiRadu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)

Dacă mai există CNCD ar trebui să îl cheme și să îl tragă pe roată. Atenție! Nu că nu ar avea dreptate. Miron Ignat are dreptate în ceea ce spune, mai ales că el știe mai bine decât noi ceea ce se întâmplă în zona Deltei Dunării. Problema și Elena Udrea știe bine că de aia și-a luat un lipovean. Aceștia au baie, aceștia nu fac pe ei sau nu se spală la troacă, curțile lor sunt mai curate decât ale noastre și au baie. E adevărat el spune baie în curte nu baie în casă, dar tot e o diferență că românul nu are nici în curte în zona respectivă", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre faptul că un deputat a spus că "românii se spală în troacă": Dacă mai există CNCD ar trebui să îl cheme și să îl tragă pe roată

Citește și: Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a jignit o deputată USR: Dacă se întâmpla în Vest, îl dădeau afară din partid și nici nu-l mai îngropau cu cruce (VIDEO)Radu Banciu: Un raport arată că doar 1 din 10 părinți nu și-ar lovi niciodată copilul. Cei mai mulți cred și azi că bătaia e ruptă din rai. Cu așa mentalitate, România nu se poate schimba (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   lipovean,   deputat,   troaca,   civilizatie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu